Ana Sayfa / Yaşam / Survivor Bulut nereli, kim (Bulut Özdemiroğlu kimdir)

Survivor Bulut nereli, kim (Bulut Özdemiroğlu kimdir)

Survivor yeni yarışmacısı Bulut nereli, kim ve neci? Bulut Özdemiroğlu aslen nereli, neci yaşı ve ki bilgileri. 

BULUT ÖZDEMİROĞLU ASLEN NERELİ KİM VE NECİ

Survivor’a Eser yerine gelen yarışmacı kim ve nereli.

Düzcelidir.

TV 8’de yayınlanan Göz6 yarışmasından tanıdığımız Bulut Özdemiroğlu, 1988 Düzce doğumludur. Bulut Özdemiroğlu aynı zamanda Düzce depremini de yaşamış bir depremzededir.

Üniversitede öncelikle Gastronomi bölümüne girmiş fakat daha sonra bu bölümün kendisine göre olmadığını anlayınca Grafik Tasarım okumaya karar vermiştir. İnternet fenomeni olan Bulut Özdemiroğlu, blogger olarak hayatını kazanmaktadır.

Yarışmada dövmeleri ve farklı tarzı ile dikkat çekmeyi başarmıştır.

YAŞ: 28

MESLEK: BLOGGER

BOY : 1.88

KİLO: 82

GÜRCÜ GÖÇMENİ OLAN BULUT BLOGGERLIK VE KREATİF İÇERİK ÜRETİCİLİĞİ YAPMAKTADIR. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ GRAFİK DİZAYN BÖLÜMÜNDE EĞİTİM ALMIŞTIR. KENDİSİ GASTRONOMİ VE TİYATRO ALANINDA DA EĞİTİME SAHİPTİR. UZUN YILLAR BOYUNCA SAKARYASPOR VE FENERBAHÇE ALT YAPILARINDA FUTBOL, ÜNİVERSİTE YILLARINDA DA 6 YIL KOLEJ LİGİNDE BASKETBOL OYNAMIŞTIR. UZUN SÜREDİR CROSSFIT SPORUYLA İLGİLENMEKTEDİR. FENERBAHÇE TAKIMININ ESKİ FUTBOLCUSU OLAN HASAN ÖZDEMİROĞLU’NUN OĞLUDUR.

ESER WEST YERİNE SURVIVOR’A KATILAN YARIŞMACI BULUT ÖZDEMİROĞLU

Survivor 2017’ye kimler katılacak sorusu ise oldukça merak ediliyor. Kerimcan Durmaz’ın Survivor’a katılacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı daha önce de Beşiktaş efsanesi Daneil Amokachi ile görüşmüştü.

Survivor 2017 kimler var yarışmacı kadrosu oldukça merak ediliyor. TV 8 ekranlarının fenomen yarışmasında yine ekranlara damga vuracak. Survivor 2017 bu sene büyük ihtimalle Yunanistan’da yapılacak. Survivor 2017 hakkında konuşan Acun Ilıcalı ise “Önümüzdeki sene de iddialıyız. Güzel bir Survivor yapcağız. Yavaş yavaş başladık. Sürpriz isimler de var. Adı üzerinde sürpriz olduğu için söylemeyeceğim.

İlhan Mansız da Survivor 2017’de yer alacak

Daha önce Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u Furkan Kızılay’ın Survivor 2017’de yer alacağı duyurulmuştu.

İLHAN MANSIZ DA SURVİVOR 2017 KADROSUNDA

Beşiktaş’ta top koşturan ve 2006 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından futbolu bıraktığını açıklayan İlhan Mansız Survivor 2017’nin ünlüler takımına dahil oldu.

ACUN ILICALI SİNYALİ VERMİŞTİ
Acun Ilıcalı, Survivor 2017’ye katılacak isimlerle ilgili daha önce “Kafamızda isimler var ve görüşmeye başladık. Çok değerli sporcu arkadaşlarımız aynı zamanda sanat dünyasından arkadaşlarımız var. Bu sene yine dünyada isim yapmış bazı sporcularımızdan isimler Survivor’da olacak. İyi bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum. Ama tabi isim verebiliyor muyum? Veremiyorum…” diye konuşmuştu.

Survivor 2017 yarışmacısı Furkan Kızılay kimdir?

Survivor’a kimin katılacağı konusunda ser verip sır vermeyen Acun Ilıcalı, ilk ismi Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu’na açıkladı. Medya patronu Ilcalı, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’la anlaşmadıklarını, bugüne kadar yapılan görüşmelerde ‘Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u Furkan Kızılay’ın kesinleştiğini belirtti

Furkan Kızılay kimdir?
Furkan Kızılay, (d. 30 Kasım 1990, İstanbul), Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcı. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında “Aşksın Sen” adlı albümü çıkarmıştır. 2010’da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başlamıştır.Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürmektedir.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting