Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Buse Plan neci, yaşı nereli

Survivor Buse Plan neci, yaşı nereli

Busze Plan aslen nereli, kaç doğumlu eğitimi ne soruları. Buse Plan ne yapıyor nasıl bir insan kimdiri. Survivor 2023 kadrosuna dahil edilen isimlerden biri de Buse Plan oldu.

Buse Plan neci, nereli ve yaşı. 2023 Survivor fenomen yarışmacıları ve kimdir bilgileri. Buse Plan kaç yaşında evli mi sevgilisi kim soruları. 2023 Survivor aşk yaşayanlar kimler olacak? Peki, Survivor’a katılan Buse Plan kimdir, kaç yaşında?
15 Ocak 2023’te başlayacak olan Survivor’da yarışacak olan isimlerden biri Buse Plan oldu. Sosyal medyada birçok takipçisi olan Buse Plan’ın yaşamı ve kariyeri merak edildi. İşte ayrıntılar…


SURVİVOR’A KATILAN BUSE PLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Buse Plan, 1995’te doğdu. 2019’da Exatlon Türkiye yarışmasına katılan Buse Plan, 2016’da Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun olmuştur. Kendisini ”gezgin bir fenomen” olarak tanımlayan Plan’ın Instagram ve YouTube platformlarında binlerce takipçisi bulunmaktadır.

SURVİVOR’A KATILAN ELANUR PAT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Elanur Pat, 30 Aralık 2000’de doğdu. Aslen Ordulu olan Elanur Pat, Yalova Üniversitesi’nde Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği bölümünde öğrenim görmektedir. ”RunalexX” kullanıcı adıyla katıldığı Twich hesabıyla ve Instagram paylaşımlarıyla sosyal medyada gündemde olan Elanur Pat’ın yayımladığı ”Bela” adlı şarkısı YouTube’da izlenme rekoru kırmıştır.

15 Ocak 2023’te başlayacak olan Survivor’da yarışacak olan isimlerden biri Elanur Pat oldu. Sosyal medyada birçok takipçisi olan Elanur Pat’ın yaşamı ve kariyeri merak edildi. İşte ayrıntılar…

İlginizi Çekebilir

Ru dizisi izle GAİN

Ru dizisi Meryem Uzerli başrolde. GAİN Ru dizisi izle tüm bölümleri. Meryem Uzerli’nin son oynadığı …

Sınırsız Hosting