Ana Sayfa / Yaşam / Survivor Denisa elendi mi? (son elenen Survivor’dan)
DENİSA NERELİ, KİM VE NECİ

Survivor Denisa elendi mi? (son elenen Survivor’dan)

Survivor 6 Şubat elenen isim Denisa mı yoksa Gönüllüler dokunulmazlık oyununu yine kaybetti ve adaya bir kişi veda edecek. Denisa mı yoksa Erdi mi elenecek göreceğiz. Volkan elenmesi için Erdi’nin adını verdi. Dün akşamki Survivor’da dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. 4 Şubat Survivor dokunulmazlık oyunu sonucunda gönüllüler elenmesi için Denisa’nın ismini yazdı, Volkan da Erdi’nin adını verdi. Bu arada Acun Ilıcalı sema Apak’ın bebeğini görmesi için izin verdi. 

6 Şubat Survivor elenen isim Denisa mı yoksa Erdi mi olacak göreceğiz. Survivor 2017 gönüllülerde takım ikiye bölünmüş durumda. 5 Şubat Survivor 2017 dokunulmazlık yarışmasında Furkan (Havuç) sakatlanıyor.

DENİSA ASLEN NERELİ KİM

Fitness milli sporcusu ve şampiyonu Denisa aslen nereli, neci ve kim diye aranıyor. 2017 Survivor Gönüllüler takımından Denisa SMS numarası

SURVİVOR ERDİ ÜNVER KAÇ DOĞUMLU VE NECİ

Gönüllülerden Erdi Ünver adı en çok yazılan isim oldu elenmesi için Survivor 2017 ada konseyinde. Erdi daha ilk günden Survivor 2017 gönüllüler takımında takım arkadaşlarıyla ayrı düştü. Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver,  Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

Kütahya pavyonlar yine kapandı

Kütahya’da pavyonlar yine mühürlendi 2. kez. Kütahya’da, kapatıldıktan 3 ay sonra İdare Mahkemesi’nin verdiği yürütmeyi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting