Ana Sayfa / Yaşam / Refik Ceylan öldü (Osmangazi Köprüsü kazası)

Refik Ceylan öldü (Osmangazi Köprüsü kazası)

Osman Gazi Köprüsü girişindeki kazada Refik Ceylan öldü. Refik Ceylan, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kocaeli Dilovası İlçesi’nde, Osmangazi Köprüsü yolunda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Refik Ceylan Osmangazi Köprüsü girişindeki trafik kazasında yaşamını kaybetti 4 şubat 2017. kazanın gelişimi bakın haber ajanslarına nasıl düştü. Kaza, Kocaeli-Yalova arasında bulunan Osman Gazi Köprüsü Dilovası kesiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dilovası’ndan Yalova istikametine giden Ozan Ceylan(30) idaresindeki otomobille yanlış yola girdi. Köprü üzerinde dinlenme tesislerine giden yolu kaçıran sürücü Ceylan, geri geri gelerek yola girmek istedi. Bu sırada hızla gelen ve savcı olduğu iddia edilen B.A. idaresindeki otomobil, geri gelmeye çalışan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarparak refüje çıktı.

ZİNCİRLEME KAZA OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ
Kaza yapan araçları görerek yardıma koşan  otomobillere ise hızla gelen  başka bir panelvan araç çarptı. Meydana gelen kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kaza yapan ilk iki araçtaki yaralıları çıkararak 112 ekiplerine teslim etti. Geri gelmeye çalışan otomobilde sıkışan Refik Ceylan’ın (55) ise kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada yardım için duran otomobile başka bir otomobilin çarpması sonucu ise araçta bulunan A.Ç. ve İ.Ç. (7) adlı iki çocuğun da yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza da hayatını kaybeden Refik Ceylan’ın cesedi ise cenaze aracıyla Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle tek şeride düşürülen Osman Gazi Köprüsü Dilovası kesiminde polis ekipleri, hızla gelen araçların başka kazaya neden olmaması için sürekli uyarılarda bulundu. Köprüde aksayan trafik akışı araçların kaldırılmasıyla yeniden normale dönerken kaza hakkında inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting