Ana Sayfa / Kime Ait / Survivor İlhan Mansız 1. olur mu?

Survivor İlhan Mansız 1. olur mu?

2017 Survivor Ünlü yarışmacıları ve İlhan Mansız farkı. İlhan Mansız Survivor 2017 şampiyonu olur mu diye şimdiden sorulmaya başlandı. Survivor 2017 Ünlü yarışmacılarından İlhan Mansız, sporcu kişiliği ile yarışmanın şimdiden favorisi durumunda. Survivor’da yarışan futbolculardan biri de İlhan Mansız oldu. Acun Ilıcalı, buz pateni de yapan İlhan Mansız için yoğun çaba harcadı. 

Survivor 2017 daha başlamadan haber olmaya devam ediyor. Eski Beşiktaşlı futbolcu İlhan Mansız da Survivor 2017Ünlüler takımının bir parçası oldu. 2017 Survivor şampiyonu da İlhan Mansız olur yorumları şimdiden yapılmaya başlandı. Acun Ilıcalı’nın İlhan Mansız’ı Survivor kadrosuna dahil etmek için çok yoğun çaba harcadığı belirtiliyor. İlhan Mansız’ın Survivoryarışmasından alacağı ücret de dudak uçuklatacak cinsten olduğu belirtiliyor. Survivor 2017 hangi yarışmacı ne kadar para alacak bilgisi ise henüz paylaşılmadı. Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor 2017’ye katılacak ilk ismi açıkladı.

İLHAN MANSIZ SURVİVOR’DA BAŞARILI OLUR MU?
Survivor İlhan Mansız’ın yarışmada öne çıkması ve finale kalması bekleniyor. Survivor 2017 ünlüler kadrosuna baktığımızda İlhan Mnasız’ın şansının bir hayli fazla olduğu görülüyor. TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2017’de zorlu parkurlar yarışmacıları bekliyor. Survivor 2017’nin ünlüler takımının ilk yarışmacısı Beşiktaş’ın unutulmaz oyuncularından İlhan Mansız oldu.

Acun Ilıcalı, Mansız’ın kadroya dahil olduğunu şu sözlerle açıkladı: “Beşiktaş’ın efsane yıldızı İlhan Mansız Survivor 2017 kadrosuna katıldı, kendisine başarılar dileriz.”

Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Daniel Amokachi’yle yemek yemişti. Bu buluşma Amokachi’nin Survivor’a katılacağı iddialarını güçlendirmişti.

Çocuklar Duymasın diziyle yıldızı parlayan Furkan Kızılay’ın da Survivor 2017 için Ilıcalı ile görüştüğü öne sürüldü.

Survivor 2017 için adı geçen bir diğer isim sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz olmuştu. Ancak Durmaz’ın TV 8’de bir moda programı ile anlaştığı yarışmaya katılmayacağı duyurulmuştu.

İşte geçmişten günümüze Survivor şampiyonları…

İlginizi Çekebilir

Servet Yardımcı neci, nereli ve kim?

Servet Yardımcı aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. TFF Başkan adayları kimler, hangi isimler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting