Ana Sayfa / Yaşam / Survivor Justin Bieber konserine giden
SURVİVOR JUSTİN BİEBER KONSERİ

Survivor Justin Bieber konserine giden

Survivor’da Justin bieber konseri ödülünü kazanan ünlüler mi yoksa gönüllüler mi olacak. İlk türü gönüllüler kazandı Survivor’da 17 Nisan’da.

Justin Bieber konser ödülünü Survivor’da kim kazandı sorusu. Survivor 2017’de ünlüler ve gönüllüler Justin bieber ödülü için yarıştı. Survivor Justin Bieber ödülü için ilk turda gönüllüler galip geldi.

Ünlüler takımından Furkan ile gönüllülerden Gökhan, atışlarda bir türlü başarılı olamadı. Sunucu Acun Ilıcalı, “Ben denerken 5’te 4 attım” dedi.
‘Survivor 2017’de bu akşamki (17 Nisan Pazartesi) ödül oyununun ilk raundunda, Furkan Kızılay ile Gökhan Gözükan karşı karşıya geldi.
Parkurun son bölümüne geride gelmesine karşın kazanan taraf gönüllüler takımından Gökhan oldu. Ancak atışlarda çok zorlanan iki isim, takım arkadaşlarına büyük stres yaşattı.

“BEN 5’TE 4 ATTIM”

Üst üste kaçan atışlar nedeniyle şaşkınlığını gizleyemeyen Acun Ilıcalı’nın, “İkisi de atamıyor. Ya ileri ya geri atıyorlar. Oyunu denerken ben 5’te 4 attım” yorumu dikkati çekti.

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting