Ana Sayfa / Kadınca / Survivor Sema Apak boşandı (Eşref Apak kim)
SEMA APAK SURVİVOR 2017

Survivor Sema Apak boşandı (Eşref Apak kim)

Milli çekiççi Eşref Apak ile Milli Atlet Sema Apak boşandı. Survivor ünlüsü Sema Apak kiminle evliydi ve neden boşandı diye aranıyordu. Sema Apak. Survivor 2017’ye katılmadan önce eşinden ayrıldı. 2017 yılı boşanan ünlüler ve sporcular arasına Survvior Sema Apak da katıldı. Türkiye’yi olimpiyatlarda evli olarak temsil eden ilk sporcular atlet Sema Apak ve çekiççi Eşref Apak boşandı. Çiftin arasını iddiaya göre kumar bozdu.

Sema Apak Survivor 2017 ünlülerinden biri ve onu tanımayanlar artık tanıyor. Kendisi aslında milil bir atlet. Kocası da yani eski eşi de milli bir çekiç atmacı ve rekortmen aynı zamanda. Adı Eşref Apak. Bu iki ünlü sporcu son olarak boşanma haberleriyle gündeme geldi. Milli atlet Sema Apak ve milli çekiççi Eşref Apak 11 yıl önce evlendi. İkili Türkiye’yi 2004 Atina ve 2012 Londra Olimpiyatları’nda temsil etti. Sabah’tan Ümit Uzun’un haberine göre; milli sporcu olarak hayatına devam eden ve bir erkek çocukları bulunan çiftin yuvasını ise iddiaya göre kumar yıktı. Eşine kumara düşkünlüğü nedeniyle “dürtü bozukluğu” teşhisi konulduğunu belirten Sema Apak (32), Eşref Apak’ın (34) kumarda 5 ev ve olimpiyatlardan kazandıkları ödül paralarını kaybettiğini ileri sürdü.

SEMA APAK TAZMİNAT İSTEMEDİ

Eşref Apak’ın evlilikleri boyunca kumar dürtüsüne engel olamadığını belirten Sema Apak, 29 Aralık’ta İstanbul Aile Mahkemesi’ne çekişmeli boşanma davası açarak oğlunun velayetiyle birlikte bin lira nafaka ve 500 bin lira tazminat istedi. 5 gün sonra anlaşmaya varan çift, mahkemeye gelerek evlilik birliğinin temelden sarsıldığını, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarına karar verilmesini istedi. Tazminat isteğinden vazgeçtiğini belirten Sema Apak, çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etti. Çiftin çocuklarının velayetini anneye veren mahkeme, Eşref Apak’ın aylık bin lira da oğlu için nafaka ödemesine karar verdi.

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting