Ana Sayfa / Yaşam / Survivor SMS soruşturması mı?

Survivor SMS soruşturması mı?

Survivor noterine soruşturma açılacak mı, adalet bakanlığı izin verecek mi sorusu. Survivor SMS oylamasını kontrol eden noter için suç duyurusu yapıldı. TV 8 Survivor SMS oylaması için soruşturma iddiası. Survivor’da SMS’lerde hile mi yapıldı sorusu. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Survivor’ isimli yarışmada geçtiğimiz sezon birinci olan Ogeday Girişken’in SMS oylarında sahtecilik yapıldığı iddia edildi. İddia üzerine, SMS oylarını onaylayan noter Rabia Kaban hakkında soruşturma izni istendi.

TV 8 Survivor SMS noteri için hile iddiası ve soruşturma izni iddiası. C.S. isimli bir kişi, ‘Survivor’ isimli yarışmada sahtecilik yapıldığını ihbar etti. Vatandaşın ihbarında, yurt içinden ve yurt dışından gelen oyların 15 dakika gibi kısa bir sürede sayılmasının mümkün olmadığı, noterin televizyon ilkeleri gereği belirlenen ismi birinci olarak yazdığı ve böylece evrakta sahtecilik suçu işlediği ileri sürüldü. Vatandaşın ihbarı sonrası savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SURVİVOR NOTERİ İÇİN SORUŞTURMA İZNİ İSTENDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu’nca Beyoğlu 30. Noteri Rabia Kaban’ın ifadesine başvuruldu. Kaban ifadesinde, ‘Survivor’ isimli yarışma programının noterliğini üstlendiğini, SMS sonuçlarının belirlenmesi için özel bir sistemle gelen SMS sayılarını tutanağa bağladığını ve tutanağa göre Ogeday isimli yarışmacıya daha çok SMS geldiğini belirtti. Kaban, evrakta sahtecilik yapmadığını ileri sürse de savcılık tarafından Adalet Bakanlığı’na yazı yazılarak Kaban hakkında soruşturma izni istendi. Noter hakkındaki soruşturma için Adalet Bakanlığı’nın izin verip vermeyeceği yönündeki kararı bekleniyor. Sabah

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting