Ana Sayfa / Manşet / Survivor’da Serhat fenalaştı 8 Mayıs
SERHAT AKIN SAKATLANDI SURVİVOR'DA

Survivor’da Serhat fenalaştı 8 Mayıs

Survivor Serhat Akın bayıldı, fenalaştı son durumu üzüntü verici mi? Survivor 2017 gönüllülerde Berna, Ogeday ve Tuğçe elenme potasına girdi. Tuğçe’nin yarın yani 9 Mayıs TV 8 Survivor yayınında elenmesi bekleniyor. Furkan ve Serhat Akın kavgası ve Serhat Akın’ın bayılması. Survivor’da Serhat Akın diskalifiye olabilir sağlık nedeniyle. Survivor dün akşam nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu, gergin geçen bir konseyle izleyici karşısına çıktı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ve aralarından en güçlü iki ismi eleme potasına düşüren gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununa moralsiz çıktı. Peki, Survivor’da dün dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte, Survivor’da yaşananlar!

Survivor Serhat Akın oyun esnasında baygınlık geçirdi, fenalaştı 8 mayıs Survivor yayını TV 8 yine ilgi çekecek. Survivor’da dün akşam eleme potasına hangi adayın çıkacağı merakla bekleniyordu. Zorlu yarışmanın 6 Mayıs tarihinde dokunulmazlık oyununu kaybeden takım morali bozuk bir şekilde bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Gönüllüler takımı dün akşamki dokunulmazlık oyununu kaybedince bir ismi daha eleme potasına çıkarmak zorunda kaldılar. Peki Survivor’da dün akşam kimin adı yazıldı? Kimler eleme adayı oldu? İşte, son gelişmeler!

TUĞÇE SURVİVOR’DAN ELENİYOR MU?

Survivor 2017 Gönüllülerde Tuğçe elenme potasında en güçlü elenme adayı olarak duruyor. Berna ve Ogeday’ın elenmesi beklenmiyor. Ünlülerde ise Furkan ile Serhat Akın birbirine girdi. Serhat Akın fenalaştı doktor Metin Kuş müdahale etti, Serhat Akın’ın son durumu merak ediliyor. İkici gün kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler arasındaki bölünme iyice ayyuka çıktı. Volkan bireysel dokunulmazlık ödülünü alırken, takım oylaması ile adı en fazla yazılan kişi Berna oldu. 6 Mayıs tarihinde yayınlanan bölümde tüm dengeler değişmiş, Anıl’ın bireysel dokunulmazlık ödülünün sahibi olması takım arkadaşlarını zorlamıştı. Takım oylaması ile Tuğçe’nin adı yazılırken; Anıl, Ogeday’ın adını vermişti.

Salı günü yapılacak konsey gecesinde Gönüllüler takımından 3 aday elenme potasında olacak. Berna, Tuğçe ve Ogeday gelen SMS oylarına göre kaderleri belli olacak. SMS’i kuvvetli olan Berna ve yarışmanın başından beri takımın güçlü isimlerinden Ogeday ve Tuğçe’nin potada olması bu haftayı diğer haftalara daha özel kılıyor.
SURVİVOR’DA BU AKŞAM NELER YAŞANACAK?

Survivor’da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşanırken, Serhat Akın ve Furkan’ın ciddi şekilde kavga ettiği görülüyor. Üst üstte oyunlar kaybeden gönüllüler takımında moraller bozuk ve ödül oyununu kazanarak artık çıkışa geçmek istiyorlar.

SERHAT AKIN FENALAŞIYOR

Serhat Akın’ın tanıtım görüntüleri fenalaştığı ve aniden yere yığıldığı görülüyor. Serhat’ın durumunun nasıl olduğu ise yeni bölümde belli olacak. Siz de Survivor 2017 ile ilgili görüşlerinizi sitemize yazın, Acun Ilıcalı’ya ulaştıralım.

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Sözleşmeli onbaşı Recep Kabala, Pençe-Kaplan bölgesinde şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting