Ana Sayfa / Kadınca / Survivor’da Tuğçe elenir mi, Ogeday mı gider

Survivor’da Tuğçe elenir mi, Ogeday mı gider

Tuğçe ve Ogeday eleme adayı oldu Survivor 2017’de. Son dokunulmazlık oyunundan sonra Tuğçe’ni de Survivor 2017’ye veda edeceği konuşuluyor. survivor Ogeday Girişken’in elenmesi ise sürpriz olacak. Survivor yeni haftasına sürprizlerle dolu gelişmeleri, çok iddialı diyaloglarla başladı. Dün akşam yayınlanan bölümde önce dokunulmazlık ardından konsey gerilimi yaşandı. Survivor eleme adayları, geçen hafta aralarından bir ismi göndermek zorunda kalan gönüllüler arasından seçildi. Peki, eleme adayları kimler oldu? Yeni bölümde neler olacak?

Survivor’da Ogeday mı yoksa Tuğçe mi elenecek belli oluyor. Survivor 2017 son dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde Anıl, Ogeday7ın ismini verdi ve herkes büyük bir şok yaşadı. Survivor’da yeni haftanın ilk eleme adayları dün akşam belli oldu. Nefes kesen dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, ada konseyine gitti ve yapılan oylama sonucunda ilk iki eleme adayı netleşti. 7 Mayıs tarihli Survivor yeni fragmanı ise konseydeki gerilimin devam edeceğinin sinyalini verdi. Arkadaşları tarafından sürekli hedef gösterilen Anıl, Tuğçe’nin Burçak’tan sonra değiştiğini söylerken; Ogeday tüm olanlara inat ne olursa olsun, Kıbrıs’a gideceğini ifade ederek hırsını bir kez daha ortaya koydu. İşte, iddialı çıkışların sinyalini veren Survivor yeni fragmanı ve eleme adayları
DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA YAŞANANLAR VE ELEME ADAYLARI

Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Hız ve beceri gerektiren dokunulmazlık oyununu kazanan takım ünlüler oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda hüsran yaşayan gönüllüler konseye giderek Survivor’ın ilk eleme adaylarını belirledi. Peki, Survivor eleme adayları kimler oldu?

Geçen hafta aralarından bir ismi göndermek zorunda kalan ve yeni haftaya da talihsiz bir açılış yapan gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı Anıl’ın alması Survivor’daki dengeleri değiştirdi. Konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı Tuğçe olurken; bireysel dokunulmazlığın sahibi Anıl, Ogeday’ın ismini ikinci aday olarak verdi. Çıkan sonuç hem Survivor yarışmacılarını hem de ekran başındakileri şaşırttı. Survivor’da bugün oynanacak ikinci dokunulmazlığın ardından yeni haftanın tüm eleme adayları belli olacak.
NUSRET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor’ın 5 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan bölümünde Nusret rüzgarı esti. Ödül yarışmasının Yarışmanın ödülü ile Nusret ile mangal keyfi oldu. Ünlüler takımı fırtına gibi başladığı setin ilk perdesinde sadece Sabriye’nin kaybettiği sayılar ile 6-2 galip gelirken, ikinci set tam anlamıyla hezimetle sonuçlandı. Ünlüler takımı ikinci seti de 6-0 kazanınca Nusret’le mangal ödülünü kazanmış oldular.

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting