Ana Sayfa / Kime Ait / Tahran’da silahlı saldırı 7 Haziran
iran saldırı

Tahran’da silahlı saldırı 7 Haziran

İran son dakika saldırı haberleri. Humeyni Türbesi ve parlamentoya silahlı saldırı düzenlendi Tahran’da. Tahran’da saldırı düzenleyen örgüt. İran’ın başkenti Tahran’da çifte saldırı düzenlendi. İran Parlamento binası ile Humeyni Türbesi önünde silahlı saldırı yapıldı. Parlamentoda 3 saldırganın ateş etti. Saldırıda bir koruma öldürüldü, 7 kişi yaralandı. 4 saldırganın yakalandığı belirtiliyor. Humeyni Türbesi’nin önündeki saldırıda da yaralılar olduğu ifade ediliyor.

İran’ın başkenti Tahran(‘da çifte silahlı saldırı şoku 7 Haziran. İran’ın yarı resmi haber ajansları Fars ve Mehr bugün İran Parlamentosu’nda silah sesleri duyurulduğunu açıkladı.
Saldırıda bir koruma hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.
İran basını kaleşnikoflarla parlamento binasına saldıran 4 saldırganın yakalanıldığını belirtiyor.
Silahlı saldırganların parlamento binasının kuzey kısmında içeri girmeye çalışarak, korumalara ateş açtığı ifade ediliyor.
İran merkezli Tasnim Haber Ajansı ise, parlamentoda silah seslerinin gelmeye devam ettiğini ve korumalardan birinin yaralandığını duyurdu.
İran parlamentosunda rehineler olduğu da ileri sürülüyor.

“HUMEYNİ TÜRBESİ’NİN ÖNÜNDE SALDIRI”
İran devrim lideri Humeyni’ni türbesinin önünde de silahlı saldırı olduğu belirtiliyor.
İran’ın Fars haber ajansı, Ayetullah Humeyni’nin Tahran’ın güneyindeki anıt mezarı önünde bir kişi kalabalığa ateş açtı ve yaralananlar olduğunu belirtildi.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting