Ana Sayfa / Yaşam / Talisca ve Pepe FB maçında yok
PEPE BEŞİKTAŞ

Talisca ve Pepe FB maçında yok

Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’tan Pepe ve Talisca cezalı olduğu için takımda yer alamayacak. Beşiktaş’ın bu haftaki Fenerbahçe maçında ilk 11’i tehlikeye girdi. Süper Lig’in 22. haftasında zirve mücadelesi veren Beşiktaş deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş’ta Pepe ve Talisca bu maçta gördükleri sarı kartların ardından Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştüler.

Konya Beşiktaş maç sonucu  1-1 oldu ancak kara kartallar ağır yaralı. Beşiktaş’ın iki oyuncusu Talisca ve Pepe Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak. Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş’ın golünü 27. dakikada Atiba atarken, ev sahibi Atiker Konyaspor’un golünü 60. dakikada Jahovic kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 41’e yükseltip zirve yarışında yara alırken, Atiker Konyaspor da puanını 21’e yükseltti.

MAÇIN GOL DAKİKALARI
27. dakikada Beşiktaş öne geçti. Babel’in ceza yayının gerisinden sert vuruşunda, altıpasa doğru hareketlenen Hutchinson’ın sırtına çarpan ve yön değiştiren meşin yuvarlak, kaleci Serkan Kırıntılı’yı yanıltarak filelerle buluştu: 0-1
60. dakikada Eto’o’nun aşırtma pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Jahovic’in sert ve düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

KONYASPOR’DAN BEŞİKTAŞ’A PANKARTLI DESTEK
Konyasporlu futbolcular maç öncesi sahaya çıkarken “Beşiktaş’a Şampiyonlar ilginde başarılar dileriz” pankartı alkışlarla karşılık buldu. Beşiktaşlı futbolcular Konyasporlu futbolcuların bu jestini alkışladılar

ÖZDİLEK’DEN GÜNEŞ’E TEBRİK
Beşiktaş’ın efsane kaptanı ve Konyaspor’un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maç öncesi siyah beyazlı ütakımın başırılı teknik direktörü Şenol Güneş’i soyunma odasında ziyaret ederek başarı diledi. Her iki takımın teknik adamının görüntüsü dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting