Ana Sayfa / Yaşam / Thundercat 17 Mart İstanbul konseri iptal
17 MART İSTANBUL KONSER İPTAL

Thundercat 17 Mart İstanbul konseri iptal

İstanbul 17 Mart Thundercat konseri iptal edildi. Babylon’daki Thundercat 17 Mart konseri iptal bilet ücretleri geri ödenecek. Müzikseverlerin üzüleceği bir gelişme yaşandı. 17 Mart Cuma akşamı için planlanan Thundercat etkinliği kapsamında ki konser grubun sanatçısının isteği üzerine iptal edildi.

İstanbul Babylon 17 Mart Thundercat konseri iptal nedeni? 17 Mart’da Babylon’da gerçekleşecek olan konser ani bir karar ile iptal edildi. Konser için önceden biletlerini alan müzikseverler Babylon veya Biletix gişelerinden biletleri iade edebilecekler.

Birden fazla türe hakim bas gitarist, yapımcı ve şarkıcı Stephen Bruner, bilinen ismiyle Thundercat, bugüne kadar yayınladığı üç solo albümü ve özellikle Flying Lotus ile birlikte yaptığı çalışmalarla akıllara kazındı.

Kamasi Washington, Bilal, Erykah Badu gibi pek çok isimle çalışan Thundercat’in Kendrick Lamar ile ortaklığından doğan “These Walls” çalışması 2016 yılında, “En İyi Rap / Şarkı İşbirliği” dalında Grammy aldı.

Son olarak “Bus in These Streets” adlı single’ını yayınlayan Thundercat Caz referanslarıyla funk’tan psikedelik müziğe, R&B’den elektroniğe pek çok elementi müziğine yansıtıyor.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting