Ana Sayfa / İlginç / TrabzoBaşakşehir maçının sonucu ve golleri

TrabzoBaşakşehir maçının sonucu ve golleri

Trabzon kendi evinde Başakşehir’e 20 yenildi. Başakşehir, ilk gollerini attı ve ilk galibiyetini aldı Trabzon’da. İlk 4 haftada gol atamayıp sadece 1 puan alabilen son şampiyon Medipol Başakşehir, Trabzonspor’u deplasmanda 2-0 yenerek ilk galibiyetiyle tanıştı. Goller İrfan Can ve Visca’dan geldi.

Maç sonucu Trabzonspor Başakşehir 2-0. Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 2-0 kazanmayı başardı.

Geçen sezonun şampiyonu Başakşehir ilk galibiyetinin yanı sıra ilk golünü de bu maçta buldu. İlk 4 haftayı 1 puan ve golsüz geçen Okan Buruk’un öğrencileri, milli aradan sonra lige iyi bir geri dönüş yaptı.

32. dakikada İrfan Can, Baker’ın ayağından çaldığı topa ceza sahasına yöneldi. Çizgi üzerinden sol ayağıyla şık bir şut çeken İrfan, kaleci Uğurcan’ı çaresiz bıraktı: 1-0. 54. dakikada ise bu kez Visca sahne aldı. Ceza sahasının sağ köşesinde topla buluşan tecrübeli futbolcu, sert bir şut çekerek üst direğe de çarpan topu filelere göndermeyi başardı: 2-0.

Geride kalan dakikalarda skor değişmezken, Trabzonspor’un son transferi forvet Djaniny oyuna 60. dakikada Safa Kınalı’nın yerine dahil oldu.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 5. haftayı 1 galibiyet ve 5 puanla tamamladı. İlk galibiyetini alan Başakşehir ise 4 puana yükseldi.

Ligin 6. haftasında Trabzonspor, Pazar günü Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Başakşehir ise Cumartesi günü Antalyaspor’u konuk edecek.

    • TRABZONSPOR 0-2 BAŞAKŞEHİR
    • 75′ Köşe vuruşunda seken topla arka direkte buluşan Epureanu’nun yakından şutunu Uğurcan omzuyla çıkarmayı başardı!
    • 60′ Trabzonspor’un yeni transferi Djaniny, Safa Kınalı’nın yerine oyuna dahil oldu.
    • GOL! 54′ Başakşehir’in kaptanı Edin Visca’dan şık bir gol! Boşnak yıldız ceza sahası içerisinden sağ ayağıyla sert bir şut çekti. Kaleci Uğurcan’ın kapadığı köşeden üst direğe de çarpan top filelerle buluştu: 2-0.
    • Mücadelede ikinci yarı başladı.
    • Karşılaşmada ilk yarı konuk takımın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
    • Başakşehir, İrfan Can Kahveci’nin golüyle bu sezon ilk gol sevincini ligin 5. haftasında yaşamış oldu.
    • GOL! 32′ İrfan Can, Baker’dan kazandığı topta ceza sahasına yöneldi. Ceza sahası yayı üzerinden sol ayağıyla ters köşeye şutunu çeken İrfan, Başakşehir’i 1-0 öne geçirdi.
    • 14′ Rafael’in sağ kanattan ön direğe doğru yaptığı ortada Demba Ba hareketlendi. Stoper Edgar kritik müdahaleyle rakibini döndürmeyerek topu uzaklaştırdı.
    • 10′ Edgar’ın hatalı pası sonrasında ceza sahasına girmeye çalışan Rafael, kaleci Uğurcan’dan sıyrılamadı. Başakşehir faul bekledi ama hakem ‘topa müdahale’ diyerek oyunu devam ettirdi.
    • 7′ Trabzonspor etkili geldi. Önce Abdülkadir’in şutunu Epureanu kafasıyla uzaklaştırdı, ardından Lewis Baker’ın tehlike şutunda kaleci Mert topu kornere çeldi.
    • 1′ Karşılaşma Trabzonspor’un vuruşuyla başladı.

28 LOCA SATIŞI YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu´nun (TFF) Süper Lig´de locaların yüzde 50’si kapasitesinde açılması kararının ardından Trabzonspor´da satışa çıkarılan localardan 28 tanesi Başakşehir maçında yüzde 50 kapasite ile seyirci aldı. Uzun bir aradan sonra stada alınan az sayıda taraftar maç öncesinde kısa bir tezahürat yaptı.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting