Ana Sayfa / Yaşam / Trafik cezalarına af geliyor
BİNALİ YILDIRIM SEÇİM BARAJI

Trafik cezalarına af geliyor

Başbakan Binali Yıldırım 30 nisan açıklaması ve trafik cezalarına prim borçlarına af geliyor. İşte seçim öncesi gelen aflar ve silinen borçlar. Esnaf ve işadamlarına yönelik yeni kolaylıklmar ve indirimler.

Başbakan Binali Yıldırım son açıklama gelen aflar ve indirimler. Bağ Kur borçlularına sağlık hizmeti verilecek. Son dakika kamu borçlarına indirim ve yeniden yapılandırma özellikleri. Trafik cezaları indirim. SGK borç indirim. Bakanlar Kurulu sonrasında Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulunuyor…

1 Mayıs AK Parti döneminde bayram ilan edildi. Bu vesile ile emek ve dayanışma bayramını kutluyorum. Türkiye son yıllarda 10 milyon vatandaşa istihdam sağladı. Sadece geçen yıl 1.4 milyonluk yeni istihdam sağlandı. Ekonomide bu yıl işler iyi gidiyor.

1. Esnaflarımızı sanayicilerimizi ve çalışanlarımızı yakından ilgilendiren yeniden yapılandırma. (vergi ve birim alacakları)

2. Trafik cezaları yeniden yapılandırılacak. Vatandaşın devletle arasındaki sorunlar çözüme kavuşturuluyor.

Yeniden yapılandırma müjdesi

Esnaflarımıza , sanayicilerimizi , çalışanlarımızı yakından ilfilendiren yeniden yapılandırma. Maliyelyle işi olan vatandaşımız, gümrükte sorunu olan vatandaşımız, sigırtaya borçlu olan vatandaşlarımızla ilgili konullar. Vergi ve prim borçları yeinden yapılandırılacak. Trafik ceza borçları yeniden yapılandırılacak.

“Vergi, harç, SGK borçları yeniden yapılandırılacak. Vergi ve prim alacakları ile trafik cezaları yeniden yapılandırılacak.

Vatandaşlarımız Temjuz ayı sonuna kadar müracaat edecek. Takip eden 36 ay içinde borçlarını ödeyebilecek.”

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting