Ana Sayfa / Yaşam / Tuğçe Melis Demir nereli, yaşı, neci (Survivor Melis biligileri)

Tuğçe Melis Demir nereli, yaşı, neci (Survivor Melis biligileri)

Oyuncu  Tuğçe Melis Demir açlık ve performans yarışması Survivor’da şans arayacak gönüllü takımından. Survivor Tuğçe SMS numarası da aranıyor. peki kim bu Tuğçe Melis Demir ve hangi milli takım oyuncusu ve spor dalı da merak ediliyor. 

On parmağında on marifet olan insan diye bir tabir vardır. işte Survivor Tuğçe Melis Demir de bu insanlardan biri. Hokey oyuncusu Tuğçe Melis Demir güzelliği ve şıklığı ile Survivor’da ne yapacak merak ediliyor. ODTÜ’nün Kızlar Milli Takımında hokey oyuncusudur. Survivor 2017 yarışmasında bu sene gönüllüler tarafında yarışacaktır. 1.69 cm. boyunda ve 60 kilo olan Tuğçe Melis, ODTÜ takımında Buz Hokeyi oynamakta ve Kadınlar Milli Takımı Buz Hokeyi sporcusudur. Türk Buz Hokeyi Bayanlar Ligi, Milenyum Paten SK’de oynamaktadır. 2013-2014 sezonunda lig şampiyonu olmuşlardır. 2011 yılında Erzurum’da oynayan uluslararası Winter Universiade buz hokeyi şampiyonasında Türkiye milli takımının bir üyesi olarak oynadı. 2013 IIHF Bayanlar Dünya Şampiyonasında ve Mart 2014 ayında Türkiye Milli takımında oynamıştır.

TUĞÇE MELİS DEMİR KAÇ DOĞUMLU, NERELİ VE MESLEĞİ

TV 8’deki Survivor 2017’de en dikkat çeken isimlerden biri Tuğçe Melis Demir. Tuğçe Melis Demir eşsiz güzelliği ile Survivor 2017 de ki iddialı yarışmacılardan biri. Bu sezon çok heyacanlı geçeceğe benziyor.
Survivor 2017 Tuğçe Melis Demir Gönüllüler takımından olan yarışmacıları hakkında sizler için topladığımız bilgileri burada paylaşacağız. Ülkemizin en çok izlenilen programı olarak her zaman göze çarpan ve herkes tarafından büyük ilgiyle izlenerek reytinglerde kırılmadık rekor bırakmayan dünyanın en zorlu yarışması Survivor, yeni sezonunda yine Tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak ve uzun süre özlem çeken sevenlerinin özlemi sona erecek.

Tuğçe Melis Demir Kimdir ?

Adı Soyadı : Tuğçe Melis Demir
Doğum Tarihi : (11.02.1994)
Doğum Yeri : Ankara
Mesleği : Oyuncu
Eğitim : Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Göz Rengi: Mavi
Kilo: 60 kg
Boy: 1.69 cm
Burcu: Kova
Saç Rengi: Kahverengi
Medeni Durumu : Bekar
Sevgilisi : İlker Çeşme
instagram Hesabı: https://www.instagram.com/hockeytwinss/
Twitter Hesabı: https://twitter.com/tugcemelisdemir

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting