Ana Sayfa / Gündem / Türkiye’yi vuracak kasırganın adı

Türkiye’yi vuracak kasırganın adı

Kasırga Türkiye’de ilk kez yaşanacak. Tropik kasırga ve tropik fırtına nedir nasıl oluşur. Daha çok okyanus kenarındaki ülkelerde gördüğümüz kasırga tarihte ilk kez Türkiye kıyılarını vuracak. Peki Türkiye’yi vuracak kasırganın adı ne olacak? Türkiye pazar günü Ege’ye ulaşması beklenen kasırgaya odaklanmışken sosyal medyada da gündemin ilk sırasına kasırga ile ilgili konular oturdu. Okyanusa kıyısı olan ülkelerden gelen haberlerde sık sık yer alan kasırga konusu bizim için biraz yabancı. Dünya genelinde kasırgalara kadın isimleri verildiği biliniyor peki Türkiye’ye gelecek olan kasırganın adı ne olacak?

Kasırganın adı ne olacak? Tropik fırtına pazar günü Türkiye’de ege bölgesi kıyılarını vuracak peki adı ne olacak tartışılıyor. Sabah saatlerinden itibaren Türkiye’nin gündeminin ilk sıralarında kasırga haberleri yer alıyor. Kasırga adım adım yurda yaklaşırken, şiddetinin ne kadar olacağı, hangi şehirleri vuracağı, ne kadar süreceği gibi sorulara cevap aranırken, sosyal medya bir konuya daha değindi. Türkiye’ye gelecek kasırganın adı ne olacak?

KASIRGANIN MAGAZİNİ: KASIRGANIN ADI NE OLACAK?

Sosyal medyada kasırganın adıyla ilgili yapılan paylaşımlarda genelde İzmir ile ilgili olan isimler yer aldı. İzmir’i vurma ihtimali yüksek olan kasırganın adı için hem bir kadın adı, hem de İzmir’de çekirdeğe verilen isim olan “Çiğdem” önerilirken. Yunanistan ve Türkiye’yi vuracak kasırgaya iki ülkenin ortak değerlerinden bir isim verilmesinin de iyi bir fikir olabileceği konusu gündeme geldi.

İlginizi Çekebilir

Edirne tiny house yasağı

Edirne’de küçük ev yani tiny house yasağı başladı. tarım arazilerine kurulan küçük evler kaldırılıyor. Edirne …

Sınırsız Hosting