Ana Sayfa / Kime Ait / Twitter neden çalışmıyor 11 Temmuz

Twitter neden çalışmıyor 11 Temmuz

Twitter teknik arıza ve çöktü Türkiye’de. Twitter’a ne oldu? Birçok kişi tarafından kullanılan sosyal medya mecrası Twitter çöktü. Sosyal medya ağına girmek isteyen kullanıcılar “Teknik sorun” ekranıyla karşılaştı.

Twitter’da yine arıza ve çalışmıyor. Sosyal medya Twitter kullanıcıları isyanda. Twitter’da çökme nedeni. Sosyal medyada en çok kullanılanlar arasında yer alan Twitter, akşam saatlerinde çöktü. Twitter’a girmek isteyen sosyal medya kullanıcıları “Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz” ifadeleriyle karşılaştı.

TWİTTER NE ZAMAN DÜZELECEK

witter kullanıcıları, hesapları üzerinden paylaşım yapamıyor ve Twitter’da yapılan paylaşımlar görüntülenemiyor.Sosyal medya kullanıcıları ise Twitter’a ne olduğunu araştırıyor.

Geçtiğimiz günlerde de benzeri bir sorun Instagram, Facebook ve WhatsApp’da yaşanmış problem yaklaşık bir gün sürmüştü.Twitter’da yaşanan soruna ilişkin ise şirketten herhangi bir açıklama yapılmadı. Hatanın ne zaman düzeltileceği bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

Küçükçekmece çöken bina son durum

Küçükçekmece çöken binada ölen ve yaralananların isimleri. 3 katlı bina çöktü. Küçükçekmece çöken bina kaç …

Sınırsız Hosting