Ana Sayfa / İlginç / UEFA’nın GS kararı 11 Mayıs’ta

UEFA’nın GS kararı 11 Mayıs’ta

Galatasaray için UEFA 11 mayıs’ta kararını açıklayacak. GS’nin 2018-2019 sezonunda Avrupa’da olup olmayacağı 11 Mayıs 2018’de belli olacak. 

GS’nin kaderi 11 Mayıs’Taki UEFA toplantısında belli olacak. 2018-2019 futbol sezonunda Galatasaray’ın Avrupa’da olup olmayacağı ve ceza alıp almayacağı belli olacak o tarihte. UEFA’nın Galatasaray’ın finansal fair play-konusundaki dosyasını görüşeceği tarih belli oldu. UEFA 11 Mayıs’ta sarı-kırmızılıların dosyasını masaya yatıracak…
Fenerbahçe, gelecek sezon için Avrupa kupalarına katılma vizesini aldı. UEFA, sarı-lacivertlilere Finansal Fair Play konusunda bir sorun olmadığına dair yazı gönderdi.

Galatasaray Kulübü’nün durumu ise mayıs ayında belli olacak. UEFA’da Finansal Fair Play ile ilgili dosyası olan kulüplerden Fenerbahçe’ye onay yazısı geldi. Sarı-lacivertliler gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edebilecek.

Galatasaray’ın durumu ise mayıs aynında belli olacak. Sarı-kırmızılılarla ilgili karar 11 Mayıs’ta İsviçre’de yapılacak toplantıda verilecek. Galatasaray yönetimi geçtiğimiz ay UEFA yetkilileriyle Cenevre’de bir araya gelmiş ve mali yapıyı düzeltmek için yapılan çalışmaları anlatmıştı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting