Ana Sayfa / Yaşam / Ülkücü İşçiler derneği geçici olarak kapatıldı

Ülkücü İşçiler derneği geçici olarak kapatıldı

Ülkücü İşçiler Derneği Genel merkezi geçici bir süre kapatıldı. Açıklama Twitter üzerinden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’dan geldi. Kılavuz, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatları ile ilkesiz ve sorumsuz bir takım davranışlar içinde bulunan yöneticilerinin yaşam tarzları Türk – İslam Davasına ve Ülkücü fikre, ahlaka yakışmayan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi’ni geçici olarak kapatmış bulunmaktayız” dedi.

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi kapatıldı mı sorusu. Ülkücüleri hareketlendiren haber. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama: Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatları ile ilkesiz ve sorumsuz bir takım davranışlar içinde bulunan yöneticilerinin yaşam tarzları Türk – İslam Davasına ve Ülkücü fikre, ahlaka yakışmayan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi’ni geçici olarak kapatmış bulunmaktayız.”

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting