Ana Sayfa / İlginç / Yağmacılar deprem bölgelerinde

Yağmacılar deprem bölgelerinde

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası depremden etkilenen illerde hırsılar ve yağmacılar talana başladı iddiası. Hatay’da yağmacıların görüntüleri paylaşıldı. Türkiye acı yaşarken haramzadeler hırsızlar yağmacılar kısaca şeref yoksunu insan kılıklı yaratıklar evlere giriyor marketleri talan ediyor çalıp çırpıyor. devletin acilen hırsız ve yağmacılara da dur demesi bekleniyor. 

Deprem olan illerde yağma ve hırsızlık olayları gelmeye devam ediyor. Hatay Kırıkhan’da yağmacılar kameralara takıldı. Kolluk kuvvetlerinin yağmacı ve hırsızları gerekirse vurması bekleniyor. vatandaş deprem enkazları başında ca derdinde iken b.u haramzadelerin yağma ve talanı kabul edilemez bu vatanh haini şeref yoksunu mahlukların durdurulması gerekiyor gerekirse vurulmaları isteniyor. Hatay’daki deprem sonrası bazı şahıslar marketleri yağmalarken görüntülendi.

ÜMİT ÖZDAĞ: YAĞMACI VE HIRSIZLARA VUR EMRİ VERİLMELİ
Zafer partisi Lideri Ümit Özdağ: Yağmacılara karşı asker ve polise vur emri verilmeli. Aksi takdirde ülke olarak önü alınamayacak başka olaylar ile karşı karşıya kalacağız.

YAĞMACILAR MARKETLERİ İŞ YERLERİNİ VE EVLERİ SOYUYIOR

Paylaşılan görüntülerde kimisi bir televizyon sırtlarken görülüyor kimisi ise market arabasını doldurmuş şekilde görülüyor.

AFAD’ın verilerine göre, saat 04:17’de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 km altında gerçekleşti. Saat 13.24’te ise merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Deprem bölgesinde birçok şehirde yardım çığlıkları yükselirken Hatay Kırıkhan’da çekilen görüntülerde kansız yağmacıların ortaya çıktığı görüldü.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting