Ana Sayfa / Kime Ait / Yapı Kredi eleman başvuru
YAPI KREDİ ELEMAN BAŞVURU

Yapı Kredi eleman başvuru

Yapı Kredi eleman alımı ve başvuru yerleri ve aranan şartları. Kuveyt Türk eleman alımı ve başvuru. hangi bankalar eleman alımı için ilan verdi sorusunun yanıtı. Eleman alımı yapan bankalar ve başvuru şartları Mayıs 2017 itibariyle. 

Yapı Kredi personel alım şartları ve ilan tarihi. Kuveyt eleman alımı ve başvuruları. Vakıfbank eleman alım başvuru ve şartları ile tarihleri gibi birçok ilan bulunmakta.

Yapı Kredi Bankası bir duyuru yaparak çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankasının personel alımlarının yapılacağı iller şu şekilde: İstanbul, Adana, Ankara, Samsun, Kocaeli, Konya, Tekirdağ, Antalya, İzmir, Bursa.

Söz konusu personel alım duyurusuna göre toplamda 96 personel alımı gerçekleşecek.

Başvuru Şartları
Söz konusu ilana göre 4 yıllık üniversite mezunları personel alım başvurusunda bulunabilecekler. Ayrıca Microsoft Office programlarına da hakim olmak şartı yer almaktadır.

Sözlü iletişim özelliği yüksek olan adaylar başvurularda tercih edilecek. Erkekler için askerlik görevini yapmış olmak ya da en az iki yıllık tecilli olmak gerekiyor.

Başvurular 1 Mayıs 2017 tarihi itibariyle başlad

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting