Ana Sayfa / İlginç / Yeni bölüm Kırgın Çiçekler (Kırgın çiçekler 66. bölüm)
KIRGIN ÇİÇEKLER 66 BÖLÜM NE OLACAK

Yeni bölüm Kırgın Çiçekler (Kırgın çiçekler 66. bölüm)

Kırgın Çiçekler son bölüm yeni bölüm 66.bölüm Kırgın Çiçekler ne olacak. Kırgın çiçekler 9 Ocak Pazartesi yeni bölümü (66 bölüm Kırgın Çiçekler) Mesude ne yapacak? Kemal amacına ulaşacak mı, kirli planı işe yarayacak mı? Mesude yaşananlar karşısında çaresizdir. Songül, Zehra’nın hain planını babası Sadullah’a anlatmakla tehdit eder. Kırgın Çiçekler 66. yeni bölüm ile 9 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geliyor. Mert ölecek mi?

atv Kırgın Çiçekler 66 bölüm (yeni bölüm Kırgın Çiçekler>) 9 Ocak pazartesi. Mesude felç olduktan sonra kimin ne olduğunu anlıyor. kemal ne yapacak. Mert ölecek mi soruları. Kemal, Eylül’e tecavüz etmeye kalkıyor. Kemal’in iğrenç hamlesi karşısında annesinden yardım dilenen Eylül’ün çabaları boşa çıkıyor. Songül ise duyduklarını babası Sadullah’a söylemekle tehdit ettiği Zehra’dan akıl almaz cevaplar alacaktır.

kırgın çiçekler yeni bölüm özeti ve fragmanı
Mesude felç geçirir. Mesude dinlenmesi için eve gönderilirken Kemal bu durumu fırsat bilip Eylül’ün kızlarla eve girmesine müdahale eder. Kızlar bu duruma karşılık balayında olan Feride ve Toprak’ı rahatsız etmek istemezler. Sadullah Zehra’ya evlenme teklifi yapacağını söyler. Babasının evlenme isteği Songül’ü üzer. Kemal Mesude’nin bakımını küçük kızı Büşra’ya devreder ve okula göndermez. Mesude artık gerçekleri görmeye başlar.
Kırgın Çiçekler 65. Bölüm Özeti
Kızlar, Güney, Sedef ve Zehra ölümle karşı karşıyadır. Evden gelen silah sesleri Sadullha, Serkan, Toprak ve Feride’yi çok korkutur. Nazan Kemal’in Defne’yi rahat bırakmayacağını düşünerek kusursuz bir plan yapar. Mesude doğum yapmak istemediği için düşük yapmak için uğraşırken kazayla karşı karşıya kalır. Hastaneye giden Eylül annesinin kötürüm olduğunu öğrenir.
Kırgın Çiçekler 64. Bölüm Özeti
Kardeşinin ölümü Kader’i bunalıma sokar. Hem Feride hemde kızlar Kader’i yeniden hayata bağlamak için elinden geleni yaparlar. Cenk Kader’i kendisinden uzaklaştırır. Sadullah kendisine kalan mirasla ev alırlar. Kader’in durumu yüzünden Songül babasının yanına gidemez. Güney Songül’le görüşemediği için şikayetçidir bu durum Songül ve Kader’in arasının bozulmasına sebep olur.
Kırgın Çiçekler 63. Bölüm Özeti
Sabıkalı olarak kayda geçmekten korkan kızlar apar topar karakola götürülür. Nazan teyzesinin mal varlığını alamadığı için iş bulmak zorunda kalır. Serkan ve Defne’ye çaresiz görünmek istemeyen Nazan yönetici olarak işe başladığını söyler.Meral ve Mert arasındaki yakınlaşma yeni bölümde dikkatleri çekiyor. Songül ise babasına eziyet eden Selin’le mücadele eder.
Kırgın Çiçekler 62. Bölüm Özeti
Cemre eski zenginliğine kavuştuğu için çok sevinçlidir. Evini Cemre’lere veren Nazan kendisine yeni bir kalacak yer bulmak zorunda kalır. Toprak ve Feride arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. Feride esen rüzgarların Özlem tarafından geldiğini düşünür. Cemre Nazan’ın evinde bir kutlama partisi yapmak ister Eylül Serkan ve Cemre arasında bir seçim yapmak durumunda kalır.
Kırgın Çiçekler 61. Bölüm Özeti
Babasını kırmayıp evlenmeye karar veren Songül aldığı kararla herkesi şaşırtır. Songül’ün evleneceğini öğrenen kızlar hemen Feride’ye haber verir. Durumu sonradan öğrenen Güney Songül’ü kurtarmak için her şeyi yapacaktır. Toprak ve Feride el ele verip bir plan yapar. Diğer yandan Özlem Toprak’ı geri kazanmak için her yolu deneyecektir.
Kırgın Çiçekler 60. Bölüm Özeti
Kendine yapılan suçlamalardan kurtulmak isteyen Sadullah intihar etmeye kalkışır. Songül durumu öğrendiğinde babasının hayatını kurtarmak için önemli bir adım atar. Olan bitenden bir haber olan Güney terk edildiğini öğrendiğinde büyük bir şok yaşar. Herkesten gizli bir mektup yazan Songül geride kalanlara bir mektup bırakarak herkesi çok üzer.
Kırgın Çiçekler 59. Bölüm Özeti
Defne’nin gazına gelen Songül söylediklerine inanır ve babasıyla kızgınlıkla hesaplaşır. Güney Songül’ün en büyük destekçisi olur. Nazan Kemal’in oynadığı oyunun farkındadır. Songül’ün babası Sadullah kendisine yapılan haksızlığı ortaya çıkarmak için Kemal’le hesaplaşır. Kemal’in söylediklerini duyan Eylül’ün Mesude ile arası açılır. Eylül yaşananlardan daralmıştır ve intiharın eşiğine gelir.
Kırgın Çiçekler 58. Bölüm Özeti
Kader kardeşinin yetimhaneye verilmemesi için elinden geleni yapar. Diğer yandan Songül babasıyla yüzleşmek istemez. Sadullah Songül’e kendini affettirmek isterken Kemal’le tanışır. Hapisten çıkan Defne okulda dışlanır. Nazan kızını kabullendirmek için okulda bir balo düzenler. Herkesin bir araya gelmesini fırsat bilen Defne kızları rezil etmek için tüm kozlarını oynar.

KIRGIN ÇİÇEKLER’İN KONUSU NE?
Gecekondu mahallesinde orta halli bir hayat süren Eylül 16 ayaşındadır. Annesi Mesude ve sapık üvey babası Kemal ile birlikte yaşamaktadır. Ruhsuz üvey babası üvey kızı Eylül’ü sürekli taciz ediyor ve Eylül artık dayanamayıp durumu annesine anlatır ve Annesi’de Kemal’den hamiledir ve en uygun çözümün Eylül’ü yetimhaneye bırakmakta bulur. Kızların yaşadığı yetimhane ise çok zengin bir muhittedir ve yetimhanede yaşana kızlardan bazıları oradaki hayata özeniyorlar.
Yetimhane Müdiresi çok iyi bir kadındır ve Eylül’ elinden geldiği kadar destek olmaktadır. O günden itibaren Eylül için çok zor günler başlıyor… İlerleyen bölümlerde Annesine şiddet uygulayan Üvey babası Kemal, Eylül’ü eve gelmezsen daha çok şeyler yapacağını söyleyince Eylül Üvey babasını öldürmekte bulur kurtuluşu…

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI
Sacide Taşaner (Neriman), Zeynep Irgat (Hediye), Hazar Motan (Cemre), Çağla Irmak (Kader), Aleyna Solaker (Meral), Arif Diren (Güney), Nil Keser (Defne), Cansu Fırıncı (Kemal), Derya Artemel (Mesude), Esma Yılmaz (Büşra), Zeynep Parla (Cansu), Erdal Bilingen (Tevfik), Yunus Emre Terzioğlu (Cenk), Dilara Mücaviroğlu (Aleyna), Seda Güngör (Merve)

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting