Ana Sayfa / İlginç / Yeni bölüm Vatanım Sensin (12. bölüm Vatanım Sensin)

Yeni bölüm Vatanım Sensin (12. bölüm Vatanım Sensin)

Vatanım Sensin son bölümü (12. bölüm Vatanım Sensin yeni bölüm) olayları ve gelişmeleri. Kanal D Vatanım Sensin perşembe yeni bölümü sürpriz gelişmeler. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Vatanım Sensin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde Cevdet’in Leon’a pususu başarılı olmuş ve Cevdet kızını ipten kurtamıştır. Vasili yaşananlar karşısında deliye dönmüş ve Eşref’i öldürmesi emrini vermiştir. Soluk soluğa izlenen Vatanım Sensin 12. yeni bölüm fragmanıyla yarın akşam ekrana gelecek.

Yeni bölüm Vatanım Sensin Kanal D 19 Ocak Perşembe. Cevdet hayatının en zor dönemecinde çünkü işin ucunda kızı var. Ya başarılı olacak ya da kızını kaybedecek. Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Vatanım Sensin dizisinde Cevdet, Eşref ile birlikte yaptığı planın meyvelerini toplamış ve kızı Hilal’i ipten kurtamıştır. Artık Cevdet için tek çare silahları bulmaktır. Vatanım Sensin 12. yeni bölüm fragmanları ile 19 Ocak Perşembe akşamı Kanal D ekranında…

YENİ VATANIM SENSİN 12. BÖLÜM ÖZETİ

Cevdet’in, Leon’a pusu planı başarılı olmuş ve Cevdet kızını şimdilik ipten kurtarmıştır. Ancak Vasili’nin, Leon’un hayatını tehlikeye atacak kadar gözünün dönmesi Cevdet için beklenmedik bir durum olur. Cevdet’e dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verir; Şayet Cevdet, Eşref’i vurmazsa öldürülecektir.

VATANIM SENSİN 12. BÖLÜM FRAGMANI

Giderek sıkışan Cevdet’in artık silahları bulmaktan başka çaresi kalmamıştır. Silahları kaçırmanın peşinde olan Tevfik ise başına geleceklerden habersizdir. Tevfik’e dair her şeyi öğrenen Eftalya, tüm gerçekleri anlatmak üzere Azize’nin kapısını çalar.

İlginizi Çekebilir

Ücretsiz Avrupa turu başvuru

Ücretsiz Avrupa turu gençler için başvuru yeri ve şartları. kimler ücretsiz Avrupa turuna başvuru yapabilir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting