Ana Sayfa / Genel / Yeni taşeron işçi kadro tarihi 2017

Yeni taşeron işçi kadro tarihi 2017

Taşeron işçi kadroya geçiş tarihi 2017 yeni. Meclis’teki anayasa değişikliği teklifi görüşmelerinin ardından taşerin işçilerin kamuda kadroya alım tarihi netleşecek, Ağustos 2017 gibi belediyede ve kamuda taşeron işçilere kadro gelecek.  Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak? Binlerce Taşeron işçiyi yakından ilgilendiren konuya iklişkin geçtiğimiz günlerde Bakan Müezzinoğlu yaptığı açıklamada Taşeron İşçiler’in bir 6 ay süre daha sabretmesi gerektiğini dile getirdi.
Kamuya alınacak taşeron işçiler için yeni tarih belli oldu kadrolar netleşiyor. Taşeron işçi sayısı 720 .in civarında ve en geç 6 ay sonra kamuda işe başlayacaklar özel sözleşmeli olarak. Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak sorusu son dönemlerin en çok merak edilen konuları arasında ilk sırada yer alıyor. Taşeron İşçiler’in kadroya alınma sürecine ilişkin hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İşçiler’in bir 6 ay daha sabretmesi yönünde bir açıklama yaptı. Açıklamada referandum’un ardından Taşeron İşçiler’in kadro sürecinn ele alınacağı belirtilmişti.

TAŞERON İŞÇİLER İLE İLGİLİ BAKAN MÜEZZİNOĞLUN’DAN AÇIKLAMA!

Uzun yıllardır gündemde olan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen taşeron işçilere kadro düzenlemenin referandum ardından yapılması beklentiler arasında… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yaptığı açıklamada bir süre daha sabredilmesi söylenmişti.

Yaklaşık 6 ay sabredilmesini isteyen Müezzinoğlu’nun yanı sıra taşeron işçiler referandumdan da kendilerine yönelik olumlu bir haber bekliyor. Bakanlar Kurulu’nda beklenen haberler toplantı sonrası belli olacak.

İlginizi Çekebilir

“Bahçeli, AKP’ye rest çekemez”

Devlet Bahçeli’nin, dünya yıkılsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rest çekemeyeceği AKP ile asla yolunu ayırmayacağı öne sürüldü. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting