Ana Sayfa / İlginç / Yılmaz Özdil Yeniçağ’a geçiyor iddiası

Yılmaz Özdil Yeniçağ’a geçiyor iddiası

Yılmaz Özdil Yeniçağ Gazetesi’nde yazacağı öne sürülüyor. Sözcü TV ve Sözcü gazetesine veda eden Yılmaz Özdil’e medyadan teklifler gelmeye başladı. Özdil ne yapacak?

Yeniçağ Gazetesi Yılmaz Özdil’i yazar kadrosuna katıyor iddiası. yeniçağ Gazetesi kime ati, sahibi kim merak ediliyor.

Uzun yıllardır Sözcü’de yazılarıyla yer alan Yılmaz Özdil beklenmedik bir şekilde gazeteye veda etti. Önce yeni kurulan Sözcü TV’ye veda eden Yılmaz Özdil sonrasında da Sözcü gazetesine veda etti.

Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ayrılığıyla ilgili şu notu paylaştı;

“Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın.”

MEDYADAN İKİ TEKLİF

Sözcü’ye veda eden Yılmaz Özdil’e İYİ Parti’ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesi ve Ulusalcı kimliğiyle bilinen Ulusalpost’dan teklif geldi.

Bugün manşetten açık çağrıda bulunan Yeniçağ gazetesi, “Doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş, Yılmaz Özdil Sözcü Gazetesi’nden istifa etti. Korkma Yılmaz, arkanda dağ gibi Yeniçağ var. Yeniçağ senin ve ekibinin evi sayılır. Özgün ve bağımsız haberlerin merkezinde her zaman Yılmaz Özdil’e yer var” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan  Ulusalpost’tan yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi; Yılmaz Özdil susamaz. UlusalPost yönetimini kendisine devretmeye hazırız. İstediği ismi yazar ve editör yapabilir. Tüm yetki kendisinde olacak. Asla yayın çizgisine karışmayacağız. Böylesi bir dönemde Yılmaz Özdil susamaz

YOUTUBE KANALI KUR ÇAĞRILARI

Sosyal medyada Yılmaz Özdil’in çok sayıda okuru ise Özdil’in youtube kanalı kurması çağrısında bulundular.

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting