Ana Sayfa / Manşet / YKS 18 Temmuz sonuçları

YKS 18 Temmuz sonuçları

18 Temmuz’da YKS sonuçları açıklanacak. YKS yeni kılavuzu. ÖSYM, YKS kontenjanları ile ilgili ön bilgilendirme kılavuzunu yayınladı. Ayrıca YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada YKS tercih kılavuzunun yeniden yayımlanacağı bildirildi.

YKS sonuç 18 Temmuz 2019 açıklanacak heyecan dorukta. ÖSYM son dakika yKS açıklamaları. YKS 2019 tercih dönemi başlama ve son başvuru tarihleri. ÖSYM’nin takvimine göre, YKS sınav sonuçları 18 Temmuz 2019 Perşembe günü erişime açılacak. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden, mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olacak. Ayrıca YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayınlandı ancak bu yayınlanan kılavuz ön bilgilendirme amacı taşıyor.

YENİDEN YAYINLANACAK KILAVUZ ÖNEM TAŞIYOR

Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.” denildi.

2019 YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI İÇİN TIKLA

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

18 Temmuz 2019.: YKS sonuçlarının açıklanması

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

23-29 Temmuz 2019: tercihlerin alınması

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting