Ana Sayfa / Manşet / Yüksel Sezer yakalandı

Yüksel Sezer yakalandı

FETÖ’cü eski emniyet müdürü yüksel sezer yakalandı. Yüksel sezer, FETÖ’nün en önemli isimlerinden biri olarak aranıyordu. 3 yıldır her yerde aranan ve FETÖ’nün ‘A5’ kategorisinde yer alan eski 1. sınıf emniyet müdürü Yüksel Sezer, Ankara’da düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Eski Emniyet Müdürü yüksel sezer 3 yıldır aranıyordu kaçıyordu. Yüksel Sezer Ankara’da polislere kıskıvrak yakalandı şimdi FETÖ’cülükten ve terör örgütü üyeliğinden Türk adaletine hesap verecek. FETÖ elabaşı Fethullah Gülen ve avanesi lüks içinde yaşarken Türkiye’deki uşakları ayakçıları ise kaçacak delik arıyor ancak Türk emniyeti onları saklandıkları inlerinde kıskıvrak ele geçiriyor. Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) üye olmak suçundan aranan eski emniyet müdürü Yüksel Sezer, Çankaya’ya bağlı Ata Mahallesi’nde, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Üzerinde başka birine ait nüfus cüzdanı çıkan Sezer, sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YÜKSEL SEZER A5 SEVİYESİNDE BİR HAİNMİŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığında şube müdürü, Güvenlik Daire Başkanlığında başkan yardımcısı ve Strateji Daire Başkanlığında 1. sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan Yüksel Sezer’in, FETÖ’nün kriptolu haberleşme programı ByLock kullandığı tespit edildi. Yüsel sezer7in kısa sürede çözülerek örgütün gizli kalan yönlerini anlatması bekleniyor. Yüksel Sezer’i tanıyanlar da onun kısa sürede bübül gibi öteceğini belirtiyorlar.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting