Ana Sayfa / İlginç / Zeki Çelik hangi takımda oynuyor?

Zeki Çelik hangi takımda oynuyor?

Milli futbolcu zeki çelik hangi takımda oynuyor. Mili takımda kaç gol attı bilgisi. Zeki Çelik aslen nereli, kaç yaşında hangi takımlarda top oynadı ve şimdi hangi kulüpte bilgisi. Türkiye Özbekistan maçında 2 gol atan mili futbolcu zeki çelik kimdir?

Milli Futbolcu zeki Çelik nereli, yaşı, memleketi ve hangi takımda nerede oynuyor bilgisi. zeki Çelik kaç kez milli takım forması giydi ve kaç gol attı haberleri. A Milli Takımımızın formasını giyen Mehmet Zeki Çelik, ismi dikkat çekti. Mehmet Zeki Çelik kimdir, kaç yaşında, nerede oynuyor?

futbolcu zeki çelik bilgileri
A Milli Takımımızın formasını giyen Mehmet Zeki Çelik, ismi dikkat çekti. Mehmet Zeki Çelik kimdir, kaç yaşında, nerede oynuyor?

Zeki Çelik kimdir?

17 Şubat 1997 Bursa doğumlu olan Mehmet Zeki Çelik, futbola da Bursaspor altyapısında başladı. 2015 yılında Bursaspor A takımına yükseldi. Ancak Bursaspor’da forma giyemedi. Önce Bursa Nilüfer takımına kiralanan Zeki Çelik, sonra ise 2016 yılında İstanbulspor’a transfer oldu. 2018 yılında ise 2.5 milyon Euro bonservisle Fransa’nın Lille takımına transfer oldu.

Mehmet Zeki Çelik, Lille formasıyla bu sezon Fransa Ligue 1’de 26 maça çıkarken, 5 asist gerçekleştirdi.

Sağ bek mevkisinde oynayan Mehmet Zeki Çelik, 1.80 boyundadır. Sağ ayaklı olan Zeki Çelik’in Lille ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting