Ana Sayfa / Manşet / Ziraat Kupası çeyrek final eşleşmeleri

Ziraat Kupası çeyrek final eşleşmeleri

Çeyrek final kuraları Ziraat Türkiye kupası ve maç tarihleri. Fenerbahçe ile Kayserispor eşleşti. Ziraat kupası çeyrek final maç tarihleri 2017. Kayserispor Fenerbahçe maçının tarihi ve canlı yayını. atv ve a2 Tv canlı maç ve Ziraat Türkiye kupası çeyrek final maçları. Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Beşiktaş’ı eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Kayserispor ile eşleşti.

Ziraat kupasını çeyrek final eşleşmelerinde Fener ile Kayserispor oynayacak. Fenerbahçe Kayserispor’u yenerse yarı finalde Başakşehir ile karşılaşabilir. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nun tamamlanmasının ardından çeyrek finalde eşleşmeler belli oldu.

ZİRAAT ÇEYREK FİNAL MAÇ TARİHLERİ 2017

Ziraat Kupası Nisan 4-5-6 çeyrek final maçları ve sahalar. Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Kayserispor, Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor ve Sivasspor’un mücadele edeceği çeyrek final kuraları TFF Riva Tesisleri’nde çekildi.

Çeyrek finalde çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ilk maçları 28 Şubat-1-2 Mart tarihlerinde, rövanş karşılaşmaları ise 4-5-6 Nisan’da oynanacak.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ:
Medipol Başakşehir-Akhisar Belediyespor
Kayserispor-Fenerbahçe
Sivasspor-Atiker Konyaspor
Kasımpaşa-Çaykur Rizespor

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ:
Kasımpaşa-Çaykur Rizespor / Sivasspor-Atiker Konyaspor
Medipol Başakşehir-Akhisar BLD. / Kayserispor-Fenerbahçe

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati’nden atıldı

İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet’i tarikattan attı. Cübelli Ahmet cemaatsiz kaldı iİsmailağa onu aforoz etti. Cübbeli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting