Ana Sayfa / İlginç / 2024 Nostradamus kehanetleri neler?

2024 Nostradamus kehanetleri neler?

Nostradamus’un 2024 yılı için kehanetleri neler, neler öngörmüş, kehanetler gerçekleşir mi sorusu. Fransız astrolog ve kahin Nostradamus, ölümünden sonra bile dünyayı büyülemeye devam ediyor. 1555’te Les Propheties adıyla yayınlanan esrarengiz yazıları yüzyıllar boyunca yorumlandı ve tartışıldı. Nostradamus’un eserlerinde 2024 yılı için 4 büyük kehanet yer alıyor.

2024 Nostradamus kehanetleri ve yeni yılda bizi neler bekliyor sorusu.Ünlü Fransız kahin ve astrolog Nostradamus, Hiroşima’ya atılan atom bombasından Adolf Hitler’in yükselişine kadar pek çok tarihi olguyu 16. yüzyıldaki eserlerinde tahmin etti.

Şifreli şiirler halinde yazdığı eserleri, tarihsel olaylarla uyum içinde sürekli olarak yeniden yorumlanmaya açık.

Bu özelliğinden dolayı tahminlerinin “doğruluğunu” değerlendirmek için her yıl uzmanlar eserlerini dikkatle yorumlamaya devam ediyor.

NOSTADAMUS 2023 KEHANETLERİ

Sky History’ye göre, onun günümüzle örtüşen tahminlerinden biri, yaşam maliyetlerinin artacağına dair korkunç öngörü.

Nostradamus 2023 yılını öngören şiirinde, “Buğdayın pahası o kadar yükseğe çıkacak ki / İnsanoğlu hemcinsini yiyecek” ifadelerine yer verdi.

Bu kehanet metaforla sınırlı kalsa da, dünyanın pek çok yerinde ülkeler yükselen enflasyon kaynaklı fiyat artışı nedeniyle sıkıntılar çekiyor.

2024’TE İKLİM KRİZİ

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting