Ana Sayfa / Genel / Ak Parti anayasa referandum sloganı
AK PARTİ EVET KARARI

Ak Parti anayasa referandum sloganı

Anayasa referandumu için partilerin evetli ve hayırlı sloganları ve Ak Parti’nin referandum sloganı ortaya çıktı. AKP, Kararımız Evet sloganıyla milletten tercih yapmasını isteyecek. AK Parti referandum sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ismini asgari kullanarak halkın tepkisini çekmemeye çalışacak ve cumhurbaşkanlığı vurgusuyla kampanya yürütecek. 

AK Parti referandumda kararımız evet sloganı ile oy toplayacak. MHP ve CHP’nin referandum sloganları da hazırlanıyor. Anayasa değişikliğinin cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulması beklenirken, AK Parti referandum için kullanacağı sloganları belirlemeye başladı.
Referandum için nefesler tutuldu. Meclis’ten geçen değişiklik teklifinin perşembe ya da cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına gönderilmesi beklenirken partiler de kampanya süreci için hazırlıklarını başlattı.

KARARIMIZ EVET SLOGANI

AK Parti’de referandum hazırlıkları neredeyse tamamlandı. 100 bin adet bastırılan “kararımız evet” kitapçığı tüm teşkilatlara gönderildi.

Cumhurbaşkanı’nın düzenlemeyi onaylamasının ardından sahaya inilecek…

Milletvekilleri ve parti teşkilatları çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayacak.

Anayasa değişikliğinin Türkiye’ye kazandıracakları tek tek anlatılacak.

AK Parti belediyeleri de kampanya sürecinde aktif rol üstelenecek.

Genel Merkez tarafından dağıtılan “kararımız evet” kitapçığına İstanbul ve Ankara gibi metropol belediyeleri tarafından da ilave baskılar yapılacak.

O kitapçığın her eve girmesi sağlanacak.

İlginizi Çekebilir

“Bahçeli, AKP’ye rest çekemez”

Devlet Bahçeli’nin, dünya yıkılsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rest çekemeyeceği AKP ile asla yolunu ayırmayacağı öne sürüldü. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting