Ana Sayfa / Kadınca / Aleyna Tilki’den Sinan Gümüş açıklaması

Aleyna Tilki’den Sinan Gümüş açıklaması

Aleyna Tilki, Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş’leaşk yaşıyor iddialarına yanıt verdi. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sık sık magazin medyasında haber oluyor ve bazen de haksız ve mesnetsiz iddialara konu olabiliyor. Aleyna Tilki ve Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş’ün aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Tilki aşk iddiaları hakkında açıklama yaptı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Sinan Gümüş ile aşk yaşamadığını söyledi, iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu da ekledi. Her yaptığıyla gündem olmayı başaran Aleyna Tilki şimdi de aşk iddialarıyla gündemde… Aleyna Tilki, Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş’le aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi.

“GALATASARAY’A YAKINIM AMA…”

Aleyna Tilki ve Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş’ün hakkında geçtiğimiz günlerde aşk iddiaları çıkmıştı. Aleyna Tilki, milli futbolcu ile çıkan aşk haberlerine “Sinan’ı tanıyorum. Galatasaray için şarkım da var biliyorsunuz. Galatasaray’a yakınım ama öyle bir durum yok” diyerek iddiaları yalanladı.

Aleyna Tilki, David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham’ın kendisinin sosyal medyadan takip etmesi hakkında konuştu. Tilki, “Bende onu takibe aldım. O çok iyi bir fotoğrafçı. Çalışmalarını beğeniyorum” dedi.

Aleyna Tilki, “Brooklyn Beckham ile DM’den konuştunuz mu?” sorularına ise “O da bende kalsın söylemeyeyim şimdi” açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

Afet İnan neci, yaşı ve nereli?

Afet İnan neci, kaç doğumlu, yaşıyor mu öldü mü ne zaman ve kimdir bilgileri. Ünlü …

Sınırsız Hosting