Ana Sayfa / İlginç / Ali Uçar Kim Milyoner’e katıldı

Ali Uçar Kim Milyoner’e katıldı

İzban Kekosu denilen Ali Uçar, kim milyoner Olmak İster yarışmasından 2 bin lira kazandı. Kim Milyoner Olmak İster ilginç yarışmacıları. 2015’te inşaattaki işinden eve dönerken metroda kitap okuduğu sırada bir vatandaşın gizlice fotoğrafını çekili sosyal medyada “İzban kekosu” notuyla paylaşılan Ali Uçar, ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’e katıldı. Uçar, yarışmadan 2 bin TL ödül kazandı.

Ali Uçar, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Ali Uçar, İzban Kekosu denilerek aşağılanmıştı sırf kitap okuduğu için. Türkiye Ali Uçar ismini ilk olarak 2015 yılında duydu. İnşaattaki işinden eve dönerken metroda kitap okuyan Uçar’ın fotoğrafını gizlice çeken bir vatandaş, sosyal medyadan “Entel olacağım, kız tavlayacağım diye kendini yırtan izban kekosu, terliklerine bayıldım” notuyla paylaşmıştı. Yapılan bu paylaşım büyük tepki çekmiş ve sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Ali Uçar’a çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yaptıkları paylaşımlarla destek vermişti.
YILLAR SONRA KİTABI ÇIKTI
Bu olaydan yıllar sonra, ‘Kitap Dokununca Yüreğe’ isimli bir roman çıkaran Ali Uçar, dün akşam Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’e katıldı.

YARIŞMADAN 2 BİN TL KAZANDI
Yarışmada ikinci baraj sorusuna kadar gelip 10 bin TL’lik ödül kazanan Uçar, “MFÖ adlı müzik grubunu oluşturan üç üyenin yaşlıdan gence doğru sıralaması nasıldır?” sorusuna yanlış cevabı verince 2 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting