Ana Sayfa / Kime Ait / Altuğ Seçkiner Kısmetse Olur’da (Altuğ Seçkiner nereli, kim)
ALTUĞ SEÇKİNER ERKEK GÜZELİ OLARAK GELİN ADAYI ARIYOR

Altuğ Seçkiner Kısmetse Olur’da (Altuğ Seçkiner nereli, kim)

Altuğ Seçkiner aslen nereli, kaç doğumlu ve kim soruları. kısmetse Olur’a katılan yeni damat adayı oyuncu Altuğ Seçkiner aynı zamanda Erkek Güzeli unvanına sahip. Kanal D ekranlarında yayınlanan, Seda Akgül’ün sunduğu “Kısmetse Olur” programına yeni bir damat adayı geliyor.

Oyuncu Altuğ seçkiner damat adayı oldu Kısmetse Olur yarışmasında. Kanal D ekranlarında yayınlanan, Seda Akgül’ün sunduğu “Kısmetse Olur” programına Kanal 7’deki Elif dizisinin başrolünde yer alan Kenan karakterini başarıyla canlandıran Altuğ Seçkiner de dahil oldu….

Daha sonra diziden ayrılan Altuğ Seçkiner uzun bir süre de Arka Sokaklar; Nizama Adanmış Ruhlar; Adanalı; Yaprak Dökümü; Akasya Durağı; Farklı Boyut; Küçük Kadınlar; Kollama; Acı Hayat ve Kanıt dizilerinde de rol aldı…

Altuğ Seçkiner Kıbrıs’ta da Erkek Güzeli seçilmişti.
ALTUĞ SEÇKİNER ASLEN NERELİ, YAŞI VE İŞİ
Kıbrıs’ta erkek güzelli seçilerek şöhret hayatını atılan Altuğ Seçkiner oyunculuk kariyerinede bu sayede hızlı bir giriş yapmış oldu. Oyunculuk için Türkan Şoray kurallarını esas alan ve hiç bir öpüşme sahnesinde yer almak istemeyen tek jöndür. Senaryosunu okuduğu dizilerin öpüşme sahnelerine çok dikkat eden Altuğ Seçkiner kişiliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Oyunculuğu hep bir meslek gözüyle bakan ve hiç bir rol arkadaşıyla yakınlaşmayan Altuğ Seçkiner bu ilişkileride yaşayanları kınadığını belirtiyor.
Oyunculuk sektöründe en çok takip ettiği isimler arasında Erkan Petekkaya gelidiğini söyleyen Altuğ Seçkiner bu oyuncudan feyz alarak kariyerine devam etmek istiyor. Oyuncu koçuyla çalışan Kenan İmirzalıoğlu’nın oyunculuğunu beğenmeyen Altuğ Seçkiner rol aldığı dizilere yakışmadığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

Gülnihal Karadereli bıçalı saldırıya uğradı

Gülnihal Karadereli çalıştığı Marmaray’da bıçaklı saldırıda yaralandı. İstanbul’da Marmaray İstasyonu’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting