Ana Sayfa / İlginç / Avatar 2 izle fragmanı

Avatar 2 izle fragmanı

Avatar 2 sinemalara ne zaman gelecek Avatar 2 izle fragmanı yayınlandı. Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? Avatar 2 fragmanı yayınlandı mı? Avatar 2 fragmanı ve yayın tarihi

Avatar 2 izle konusu oyuncuları. Avatar 2 maliyeti ve Avatar 2 hasılatı ne kadar olacak sorusu.

Sevilen animasyon filmi Avatar’ın uzun zamandır beklenen ikinci filminden beklenen haber geldi. Heyecanla beklenen Avatar 2’nin vizyon tarihi belli oldu. Peki, Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar…

Dünya üzerinde gişe rekorları kıran Avatar filmi geniş bir izleyici kitlesine sahip. İlk filmiyle büyük ses getiren Avatar’ın ikinci filmi uzun zamandır heyecanla bekleniyordu. Çekimleri tamamlanan filmin ilk fragmanı da yayınlandı.

AVATAR YİNE SES GETİRECEK

2009 ABD yapımlı destansı bilim kurgu filmi olan Avatar, ilk yayınlandığı dönemdeki başarısını hala sürdürüyor. Başarılı yönetmen James Cameron tarafından yazılan film yine aynı isim tarafından yönetilmiştir. 3 boyutlu sinema tekniğiyle çekilen Avatar, 18 Aralık 2009’da vizyona girdi. Ayrıca bütün zamanların en fazla hasılat yapan film rekorunu da kırmıştır.

avatar 2

Resmi bütçesi 237 milyon dolar olan filmin yapım maliyetinin 280-310 milyon ve pazarlama maliyetinin de 150 milyon olduğu düşünülüyor.

Vizyona girmesi heyecanla beklenen Avatar 2’nin de ilk film gibi tüm dünyada büyük ses getirmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting