Ana Sayfa / Spor / Aytuğ Batur Kömeç neci, nereli ve kim?

Aytuğ Batur Kömeç neci, nereli ve kim?

Sırbistan Milli Takımı’nı seçen Türk oyuncu Aytuğ Batur Kömeç nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Beşiktaş’ın altyapısında forma giyen Aytuğ Batur Kömeç, Sırbistan U21 Milli Takımı’ndan gelen daveti kabul etti.

Futbolcu Ayktuğ Batur Kömeç nereli, yaşı, kimdiri aranıyor. Beşiktaş oyuncusu Sırbistan Milli Takım forması giyecek. Sırbistan U21 Milli Takımı, Beşiktaş’ın altyapısından Aytuğ Batur Kömeç’e davette bulundu. Sırpları geri çevirmeyen Kömeç, daveti kabul etti.

BEŞİKTAŞ’TA 25 MAÇA ÇIKTI

18 yaşındaki genç stoper geçen sezon Beşiktaş formasıyla 25 maça çıktı. Kömeç bu karşılaşmalarda 4 gol atarken, 2 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

4 KEZ TÜRKİYE FORMASI GİYDİ

Öte yandan genç savunmacı, Türkiye U19 Milli Takımı ile ise 4 maçta forma giydi. Kömenç ilk kez ay-yıldızlı formayı 2022 yılında giydi.

Beşiktaş'ın genç stoperi Aytuğ, Sırbistan Milli Takımı'nı tercih etti

Aytug Batur Komec Kimdir?

Beşiktaş takımında Defans mevkinde forma giyen Aytug Batur Komec, 05 Ekim 2004 tarihinde dünyaya gelmiştir. cm boyunda ve kilo olan Aytug Batur Komec, — ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11’de 0 maça çıkan Aytug Batur Komec, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Aytug Batur Komec, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting