Ana Sayfa / İlginç / Bahçelievler’de bina çöktü

Bahçelievler’de bina çöktü

Bahçelievler’de emek caddesinde bina çöktü 14 şubat. İstanbul’da çöken bina Bahçelievler’de. Bahçelievler’de Emek Caddesi üzerinde 7 katıl bir bina çöktü, bina yanındaki binanın üzerine yıkıldı.

İstanbul son dakika haberleri. Bahçelievler’de eski bir bina yandaki binanın üzerine çöktü. Bahçelievler Emek Caddesi üzerinde eski bir bina bugün öğle saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Binada ve üzerine yıkıldığı binada ölü ya da yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yıkılan binanın 7 katlı olduğu belirtiliyor.

BAHÇELİEVLER EMEK CADDESİ ÇÖKEN BİNA

binanın çöktüğü sırada boş olduğu ancak yoldan geçenlerin enkaz altında kalmış olabileceği belirtiyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları başladı. Cadde üzerinde bulunan arabalar da çöken bina nedeniyle hasar gördü. Çöken binanın yanındaki binalarda kalanlar da hemen dışarıya çıktı. Gelen bilgilere göre bina son depremde hasar almış ve boşaltılmıştı. bölgede bitişik nizam olan binaların durumu yapılacak incelemeler sonrası belli olacak.

CNN TÜRK istihbarat şefi Nihat Uludağ, şu bilgileri paylaştı:

Bahçelievler Siyavuşpaşa’da bir bina çöktü. Binanın daha önce zayıf görüldüğü için boşaltıldı ve çökme sırasında boş olduğunu yetkililer bize söyledi. Olay yerinde çok tahribat ve enkaz yığınları oluştu. Tedbir amacıyla itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. Şuan edindiğimiz ilk bilgiye göre bina boş olduğu söylendi ve yaralı haberi henüz yok. Sokaktaki bazı araçlarda maddi hasarlar oluştu. Çalışmalar devam ediyor. Çökme sırasında yolda geçenler var mıydı diye araştırılıyor şuan. Diğer binalar da riskli görülürse onlar da boşaltılacaktır.

İŞTE BAHÇELİEVLER’DE ÇÖKEN BİNANIN RESMİ

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting