Ana Sayfa / Kime Ait / Batu Denizcilik kime ait, yeri
BATAN TÜRK GEMİSİ TINAZTEPE S KİMİN

Batu Denizcilik kime ait, yeri

Batu Denizcilik bilgileri. iletişim bilgileri kimin ve sahipleri kim bilgileri. Tınaztepe-S gemisinin sahibi olan Batu denizcilik şirketinin eski adı ve sahipleri çok aranan kelimelerden oldu. Son olarak Akdeniz’de Libya açıklarında batan Türk gemisi Tınaztepe-S’in firması olan Batu denizcilik nasıl bir firma ve eski adı neydi, neden isim değiştirdi bilgileri. 

Tınaztepe-S kuru yük gemisi Akdeniz’de battı ve 6 mürettebat kurtarılırken 7 kişinin kayıp olduğu haberleri peş peşe ajanslara düştü. hemen herkes bu batan Türk gemisi Tınazte-S’in kime ait olduğunu firmasını merak etmeye başladı. İşte biz de Batu Denizcilik ile ilgili bulabildiğimiz bilgileri sizler için derledik. Siz de makalemize yorumlarınızla destek verin bilgilerinizi paylaşın.

BATU DENİZCİLİK SAHİPLERİ KİMİN

Firma İsmi:Batu denizcilik ltd.şti. – 1338

Kayıtlı Olduğu Kurumlar:Deniz Ticaret Odası DTO MERKEZ Sicil No:860149/İstanbul

Firma Şekli:Limited Şirket

Sektör:Denizaşiri (uzakyol) dökme yük gemi taşimaciliği

Nace Faaliyet Açıklaması:

50.20.18: Uluslararası sularda dökme kuru yük taşınması (kimyasalların taşınması hariç)

TINAZTEPE-S GEMİSİNİN FİRMASINDAN AÇIKLAMA

Batu Denizcilik’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “M/V Tınaztepe-S isimli Türk bayraklı gemimiz, Marmara adasından almış olduğu 3,120 ton mermer mıcırı yüküyle bugün sabah Türkiye saatiyle 08:00’de Misurata limanı demir sahasına ulaşmıştır. Şiddetli fırtına sebebiyle bugün saat 11:51’de geminin battığı bilgisine ulaşılmıştır. Şirket temsilcimizi olay yerine göndermeye çalışıyoruz. Vize sorunu çıkmazsa yarın Libya’da olacaktır. Kurtulan personelimizin tamamının sağlık durumu yerinde olduğu bilgisine ulaştık. Umut ediyoruz ki kayıp olan personelimize de bir an önce ulaşırız.”

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting