Ana Sayfa / İlginç / Beşiktaş-Antalya maçının sonucu 1-1

Beşiktaş-Antalya maçının sonucu 1-1

SPOR HABER. Beşiktaş, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş, 85. dakikada 18 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar’ın golüne engel olamayarak Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. İki takım da ikinci haftayı 4’er puanla tamamladı. Siyah-beyazlıların tek golü ise Larin’den geldi.

Beşiktaş-Antalyaspor maç sonucu ve geniş özeti. Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor’u konuk etti. Vodafone Park’ta oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Beşiktaş’ın Antalyaspor karşısındaki tek golünü 33. dakikada Larin kaydetti. Atiba’nın ceza sahasına doğru yaptığı ortada Necip kafa pasıyla topu Larin’e aktardı. Kanadalı forvet topu gelişine kafa vuruşuyla Antalyaspor filelerine gönderdi.

85. dakikada ise Antalyaspor’un eşitlik golü geldi. Oyuna 77. dakikada giren 18 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar, ilk Süper Lig maçında Beşiktaş filelerini havalandırdı. Seri çalımlarla ceza sahasına giren genç oyuncu, kaleci Ersin’i mağlup etmeyi başardı.

Bu skorun ardından Beşiktaş 6 puana yükselirken, Antalyaspor 3 puanda kaldı.

Siyah-beyazlılar, ligin 3. haftasında Pazar günü Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılar ise Pazartesi günü sahasında Denizlispor’u ağırlayacak.

NECİP UYSAL’DAN 75 MAÇ SONRA ASİST

Öte yandan Necip Uysal, Larin’e yaptığı asistle birlikte Süper Lig’de 75 maç sonra asist yapttı. Necip en son 7 Nisan 2018 tarihinde oynanan ve Beşiktaş’ın 5-1 kazandığı Göztepe mücadelesinin 64. dakikasında Tosic’in skoru 3-0 yaptığı golün asistini yapmıştı.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın corona virüsü testi pozitif çıktığı için Beşiktaş’ın başında yine yardımcı antrenör Murat Şahin yer aldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

GOL! 85′ Antalyaspor beraberliği yakaladı: 1-1. Kalesinde arka arkaya tehlikeler gören Antalyaspor, oyuna 77. dakikada giren Gökdeniz Bayraktar’ın golüyle skora eşitlik getirdi.

84′ Beşiktaş bir kez daha tehlikeli geldi. Mensah’ın kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası üzerinde bomboş kalan Vida, kafa vuruşunu yaptı ancak topu direğin yanından auta gönderdi!

75′ Beşiktaş, Larin ile 2. gole çok yaklaştı! Sol kanattan Boyd topu ceza sahasına tehlikeli bir şekilde soktu. Pasını Kanadalı forvete attı. Larin’in şutu yerden yavaş bir şekilde kaleye giderken, Boffin topu kornere gönderdi.

62′ Orta sahada yaşanan ikili mücadele sırasında Tyler Boyd, Fedor Kudryashov’a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Halil Umut Meler tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

56′ Orta sahada yaşanan ikili mücadele sırasında Veysel Sarı, Bernard Mensah’a kontrolsüz bir müdahalede bulununca sarı kart gördü.

46′ Hakem Halil Umut Meler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya ev sahibi Beşiktaş başlıyor.

Karşılaşmada ilk yarı Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

45+1′ Antalyaspor’da Fredy, Dorukhan’a yaptığı faul sonrasında hakem Halil Umut Meler’den sarı kart gördü.

– Beşiktaş’ta Necip Uysal, Süper Lig’de Nisan 2018’den (Göztepe) bu yana ilk asistini Antalyaspor’a karşı yaptı.

GOL! 33′ Beşiktaş, Larin’in golüyle 1-0 öne geçti. Atiba’nın ceza sahasında yaptığı ortada, Necip Uysal bekletmeden kafayla topu içeri gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Larin gelişine yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

27′ Antalyaspor’un tehlikeli ve hızlı geldiği pozisyonda Dorukhan, Amilton’a ceza sahasına girerken yaptığı faulde sarı kart gördü.

26′ Hasic’in uzak mesafeden çektiği şut yerden ve kaleci Boffin’in kontrolünde auta gitti.

10′ Beşiktaş’ta Atiba, Fredy’ye orta sahada yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.

9′ Boyd’un son çizgiden çevirdiği topta Dorukhan Toköz arkalardan gelerek kafa vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

1′ Mücadele Antalyaspor’un vuruşuyla başladı.

ANTALYASPOR’DA CORONA VİRÜSÜ ŞOKU YAŞANMIŞTI

Bu önemli mücadele öncesi dün Antalya ekibine yapılan corona virüsü testlerinde 58 kişilik kafilenin 52’sinin sonuçları pozitif çıkmıştı. İkinci defa yaptırılan testlerde de sonuç değişmeyince bu kez TFF protokolü gereği İl Sağlık Müdürlüğü’ne resmi test yaptırıldı. Üçüncü test sonucunda kırmızı-beyazlı ekipte sadece 1 futbolcu ve 1 personelin corona virüsü sonuçları pozitif olarak açıklandı.

Bu sonuçların ardından Beşiktaş Kulübü ise Türkiye Futbol Federasyonu’na sabah saatlerinde rakiplerine bir kez daha test yapılması için yazılı başvuruda bulundu. Ancak federasyon bu talebi, yapılan testlerin futbola dönüş protokolü çerçevesinde kurallara uygun yapıldığı gerekçesiyle geri çevirdi.

SİYAH BEYAZLILARDA 3 EKSİK

Beşiktaş, Antalyaspor maçında 3 isimden faydalanamadı. Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren Kevin N´Koudou ve Oğuzhan Özyakup, Antalyaspor maçının kadrosunda yer almadı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan ancak lisans işlemleri yetişmeyen Josef de Souza da mücadelenin kadrosuna dahil edilmedi.

MONTERO İLK KEZ KADRODA

Beşiktaş´ın Atletico Madrid´den kiralık olarak kadrosuna kattığı Francisco Montero, lisansının çıkartılmasının ardından Antalyaspor maçının kadrosuna yer buldu. Geçtiğimiz hafta işlemleri yetişmediği gerekçesiyle lisansı çıkartılamayan ve Trabzonspor maçının kadrosuna dahil edilemeyen İspanyol savunmacı, resmi bir karşılaşmada ilk kez kadroya dahil edildi.

DORUKHAN 11 AY SONRA İLK 11´DE

Beşiktaş´ta Antalyaspor mücadelesine ilk 11´de başlayan Dorukhan Toköz, 11 ay 13 gün sonra ilk 11´de forma şansı buldu. Son olarak geçtiğimiz sezonun 7´nci haftasında Alanyaspor ile iç sahada oynanan lig maçında 11´de başlayan Dorukhan, bu mücadelede sakatlanmış ve uzun süre formasından uzak kalmıştı. Dorukhan Toköz, 349 gün sonra yine bir iç saha mücadelesinde ilk 11´deki yerini aldı.

TAMER TUNA TEK DEĞİŞİKLİK YAPTI

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Süper Lig´in ilk haftasında iç sahada Gençlerbirliği´ni 2-0 mağlup ettikleri mücadelenin 11´inde tek değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam Nazım Sangare´nin yerine Nuri Şahin´i 11´de görevlendirdi. Nazım´ın yokluğunda savunmanın sağında Bünyamin´i görevlendiren Tuna, bu oyuncudan boşalan sağ kanada Doğukan Sinik’i çekti, Doğukan’ın yerine ise orta sahada Nuri Şahin´i görevlendirdi.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting