Ana Sayfa / Kadınca / Burç 4 Mart burç (4 Mart günlük burç 2017)

Burç 4 Mart burç (4 Mart günlük burç 2017)

4 Mart günlük burç yorumları Cumartesi 2017. Burcun bugün ne diyor, aşk, iş ve sağlık sana neler getirecek bilgisi. Oğlak 4 Mart günlük burç yorumları. Akrep, İkizler, Başak burcu 4 Mart cumartesi günlük burç 2017. Yay, Aslan, Kova, Balık 4 Mart 2017 cumartesi günlük yorumları. Astrolog ve yıldıznameye göre burcunun yorumu günlük. Sağlık ile para ile ve aşk ile ilgili günlük burç yorumları. 

4 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI CUMARTESİ 2017

Burç 4 Mart cumartesi günlük yorumları ve aşkta, işte kazanacak burçlar. Bugün burcun ne söylüyor bilgisi.

KOÇ KADINI ARTIK DÜNYAYA BİR BAŞKA BAKIYOR

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 KOÇ Burç Yorumu:

Kasvetli ve sıkıntılı bir haftanın ardından rahatlama dönemine gireceksiniz. hele pazar günü sizin için sevinçli günlerin başlangıcı olacak. İdeallerinizin sınırı yok. Bugün, sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetlerde boy göstereceğiniz bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz. Dostlarınızın değişik teklifleri karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz. yemeklerinizi ihmal etmeyin, sağlık açısından kendinize dikkat edin.

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 BOĞA Burç Yorumu:

Karmakarışık duygular sizi yönlendirmesin kendinize biraz daha çeki düzen verin. Rüyalarınızın anlamını da mutlaka öğrenin. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Ay burcunuzda ilerlerken, manevi duygularınızın ön planda olacağı mistik çalışmalar içinde olabilirsiniz. Ruhsal yönünüz güçleniyor. Her rüya bir mesaj olabilir sizin için.

GÜÇLÜSÜNÜZ ANCAK CESARET DE GEREKİYOR

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 İKİZLER Burç Yorumu:

İkizler burcunun temel özelilğidir gücü sevmesi. ancak açılmak için artık medeni cesaretinizi de ortaya koyun. Para anlamında hafta başında daha iyi haberler alabilirsiniz. Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Bugün, yakınlarınızın da bulunacağı ortamlarda değişik paylaşımlar içinde olacaksınız. Onlar, bazı beklentileri için, yardımınızı isteyecekler. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

MADDİ ZORLUKLAR SİZİN İÇİN BİTİYOR

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 YENGEÇ Burç Yorumu:

Ticaretle uğraşan yengeç burçları bu dönemde daha çok para kazanabilir onlar için yollar açılıyor. Pazar gününe dikkat hastalık sizin yakınlarınızda dolaşıyor. İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Karşılıklı mantık savaşları vereceğiniz ortamlara dikkat etmelisiniz.

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 ASLAN Burç Yorumu:

Sizin için öncelik güven ve sadakat. siz ona ancak o size hala güvenmiyor. Geçen hafta sevgilinizin size aldığı hediyeyi de artık gözünüz gibi bakın. Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var.

YANIŞ ADIM ATMAYIN

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 BAŞAK Burç Yorumu:

İş çevrenizdeki sıkıntıları artık eve taşımayın ve yakınlarınızı da bunaltmayın. Güneş ve Satürn etkisiyle yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bugün bazı konuları kendinize göre gizleme gereği duyacaksınız. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ay’ın bulunduğu konum, bilinçaltınızı etkilerken, güven duygusuna olan ihtiyacınızın artmasına neden oluyor.

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 TERAZİ Burç Yorumu:

Terazi burcu kadını artık kendisince bir yeni yol buldu. Burcunun özelliği ile çok titiz araştırma içine girebilirsiniz. Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Risk alma konusunda acele etmemelisiniz.

ENERJİNİZİN YÜKSEK OLDUĞU DÖNEM

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 AKREP Burç Yorumu:

Siz hemçekici hem de çok alımlısınız ve bunu çevrenizdekiler de fark ediyor. Cinsel duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün.

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 YAY Burç Yorumu:

Paragöz arkadaşınız yine sizden borç isteyecek. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Maddeyle aranızda duygusal bir bağ oluşturuyorsunuz. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir. Bugün özellikle sır saklama eğilimindesiniz. Telefon rehberinizdeki unuttuğunuz arkadaşlarınızı arayın.

PAZAR TATİLİNİ İYİ DEĞERLENDİRİN

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 OĞLAK Burç Yorumu:

Dünya dönüyor ancak siz hala yerinizde sayıyorsunuz. bakın pazar için bile hala bir plan yapmadınız. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Yatırımcı yönlerinizi arka plandaki işlerinizle, başarılı bir şekilde koordine edeceksiniz. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir. Sır saklama konusunda artık eskisi kadar ketum değilsiniz gibi.

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 KOVA Burç Yorumu:

Ayrıştırıcılara dikkat. Kariyeriniz için yeni başlangıçlar için çevrenizi genişletin. Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

AŞKTA KAZANACAK BALIK KADINLARI

4 MART CUMARTESİ GÜNLÜK 2017 BALIK Burç Yorumu:

Bugün aşkta kazanacak olan balık kadınları olacak. Balık erkekleri ise alacakları bir haberle adeta sudan çıkmış balğıa dönecek. Ay’ın bulunduğu konum, kişisel zevklerinizi özel duygularınızla birleştirecek ve sizi anlamlı bir armoni sunacaktır. Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Cumartesi burcun bakalım pazar için de aynı güzellikleri sana sunacak mı. Sitemizden okuyun.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting