Ana Sayfa / Kime Ait / Çağlar Çorumlu nereli, yaşı, kim
ÇAĞLAR ÇORUMLU ASLEN NERELİ, YAŞI VE İŞİ

Çağlar Çorumlu nereli, yaşı, kim

Eşofmanlı Şevket Hoca Güldür Güldür Şov’daki karakteriyle ünlenen Çağlar Çorumlu kaç yaşında, aslen nereli ve kim soruları. Çağlar Sorumlu asıl mesleği ve eğitimi bilgileri. Kalp krizi geçiren Çağlar Çorumlu hangi film ve dizilerde oynadı kaç doğumlu bilgisini haberimizde bulabilirsiniz. 

Oyuncu Çağlar Çorumlu, nerelidir, kimdir ve yaşı diye merak ediliyor. Kalp krizi geçiren ve eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle yıldızı parlayan oyuncunun gerçek mesleği şaşırtıyor. İşte Çağlar Çorumlu ile ilgili bilgiler. Çağlar Çorumlu 4 Aralık 1977′ de Merzifon’da dünyaya geldi. Eğitimci bir aileden gelen Çorumlu’nun annesi ve babası Öğretmendir. 1994 yılında, Merzifon Lisesi’nden mezun oldu. Daha sonra, Eskişehir’e yerleşti.

ÇAĞLAR ÇORUMLU NE MEZUNU NEREDE OKUDU

2000 yılında Anadolu Üniversitesi “Turizm ve Otel İşletmeciliği” bölümünden mezun oldu. Eskişehir’de yaşadığı yıllarda, okuduğu üniversitenin “tiyatro kulübü”ne katıldı. Kendisindeki Oyunculluk yeteneğini ilk olarak, bu tiyatro kulübünün yönetmeni olan Tolga Evren’in desteği ile fark etti.

Üniversite eğitimi tamamladıktan sonra, Tiyatro eğitimi almak ve tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 yılında İstanbul’a yerleşti. Bir yıl “MSM ACTOR STUDIO”da tiyatro eğitimi aldı ve 2001 yılında mezun oldu.

Mezun oluktan sonra, hemen televizyon ve tiyatro sektöründe kendine yer buldu. Profesyonel olarak çalıştığı ilk tiyatro olan Kabare Taksim’e katıldı. Ardından, Kabare Taksim ekibinin yaptığı bir dizi olan 7 Numara dizisinde Yusuf Güdük karakterini canlandırdı. “Kabare Taksim”den sonra Komedi Kılçık adlı gurupta kabare oyunculuğu yapmaya devam etti.

ÇAĞLAR ÇORUMLU TİYATRO VE SİNEMA VE DİZİ ROLLERİ OYUNLARI

Oyuncu Çağlar Çorumlu çok yönlü bir oyuncu özellikle komedi alanında çok başarılı. Daha sonra, 2007 yılında İstanbul Efendisi adlı oyun ile, İstanbul Şehir Tiyatrolarına katıldı. 2013 yılın da, altı yıl oyuncu olarak çalıştığı bu kurumdan istifa etti. Yine 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS’u kurdu. Yazar Koffi Kwahulé’nin “Big Shoot” adlı oyunu TiyatrOPS tarafından 18 Ocak 2014 tarihinde sahneye konmuştur.

Çağlar Çorumlu Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 2001 yılından bu yana pek çok dizide ve sinema filminde rol aldı. Ayrıca, animasyon ve Reklam dublaj çalışması da yapmaktadır. Çağan Irmak’ın 2010 yılı yapımı Prensesin Uykusu adlı filmindeki Aziz karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve övgüye layık görülmüştür. Ayrıca 2012 yılında 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro ödüllerinde, Şark Dişçisi adlı oyunda Taparnigos rolü ile ” Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu ” ödülüne layık görüldü.

Çağlar Çorumlu 2012 yılında Gaye Çorumlu ile evlenmiştir.

ÇAĞLAR ÇORUMLU KARİYERİ VE YAPIMLARDAKİ ROLLERİ

Pek Yakında: Zeki – 2014
Güldür Güldür : Şevket Mircan – 2013
İbret-i Ailem : Kenan – 2012
Koyu Kırmızı : Galip – 2012
Prensesin Uykusu : Çağan Irmak – Aziz – 2010
Geniş Aile “2. Sezon” – Ömer Ugur – Yurdakul – 2010
Rina : Umut – 2009
Teyzanne : Şaşkın Bakkal – 2009
Haneler : Çağlar – 2009
Osmanlı Cumhuriyeti : Gani Müjde – Piştici – 2008
Üvey Aile : Feyyaz – 2008
Derman : Güven – 2008
Avrupa Yakası – 2007
Ezo Gelin 1. Sezon : Zeki – 2006
Kader (film) : Kamil – 2006
Hayat Türküsü : Sezgin – 2006
Ah Polis Olsam – 2006
Yanılgılar Mehmet – 2006
Ters Köşe : Sinan – 2005
Gece Yürüyüşü : Hakan – 2005
Yedi Numara : Yusuf Güdük – 2000

İlginizi Çekebilir

Gülnihal Karadereli bıçalı saldırıya uğradı

Gülnihal Karadereli çalıştığı Marmaray’da bıçaklı saldırıda yaralandı. İstanbul’da Marmaray İstasyonu’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting