Ana Sayfa / İlginç / Canlı Başakşehir-Galatasaray saati

Canlı Başakşehir-Galatasaray saati

Başakşehir Galatasaray canlı maçı tarihi ve saati ile Başakşehir-Galatasaray canlı anlatımı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Başakşehir Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Lige verilen aranın ardından sezona bocalayarak başlayan Galatasaray, Başakşehir’i yenerek zirveyle puan farkını azaltmayı hedefliyor. Peki Başakşehir Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Canlı maç Medipol Başakşehir-Galatasaray tarihi ve saati ile canlı anlatımı. Galatasary’ın Başakşehir ilk 11’i. Son 4 maçından galibiyet çıkarmayan Galatasaray zirve yarışında yer almaya devam etmek için Başakşehir’i bu hafta yenmeyi hedefliyor. Başakşehir ise liderliğini devam ettirmek için galibiyet peşinde. Başakşehir Galatasaray maçı yarın oynanacak işte detaylar…

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile lider Medipol Başakşehir, Süper Lig’de yarın yani 28 Haziran Pazar günü karşı karşıya gelecek. Maç saat 21:00’da başlayacak ve Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

FARK 8 PUAN

Başakşehir puan tablosunda Galatasaray’ın 8 puan üstünde yer alıyor. Galatasaray lider Başakşehir’i yenerek puan farkını indirmek ve son maçlar yaklaşırken zirveyle farkı azaltmak istiyor.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting