Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Giresunspor ne olur

Canlı Fenerbahçe-Giresunspor ne olur

Fenerbahçe, Giresunspor’u yener mi, Rıdvan Dilmen ne dedi. Canlı Fenerbahçe-Giresunspor maçı ne zaman saat kaçta? Rıdvan Dilmen’in Fenerbahçe-Giresunspor maçı öncesi yaptığı yorum Giresunsporlu taraftarları adeta çileden çıkardı. Ünlü yorumcunun “Fenerbahçe Giresunspor’u her türlü yener” sözleri Karadeniz ekibinde infial yaratırken Rıdvan Dilmen’le ilgili sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapıldı.

Canlı Fenerbahçe-Giresunspor izle. Fener, Giresun maçı ne zaman?

Rıdvan Dilmen‘in ligde bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Giresunspor maçıyla ilgili sarf ettiği sözler olay oldu. Ünlü yorumcunun kritik maçla ilgili kesin yorumlarda bulunması Karadeniz ekibinin taraftarlarını çıldırttı. Rıdvan Dilmen’in iddialı sözleri sonrası Giresunspor taraftarı sosyal medyada ayaklandı.

RIDVAN DİLMEN’İN GİRESUNSPOR MAÇI İDDİASI İNFİAL YARATTI

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe’nin Sivasspor galibiyeti sonrası bu hafta oynanacak Giresunspor maçına değindi. Sarı-Lacivertlilerin Karadeniz ekibini mağlup edeceğini belirten ünlü yorumcunun kesin ifadeleri Giresunsporluları kızdırdı.

RIDVAN DİLMEN: FENERBAHÇE GİRESUNSPOR’U HER TÜRLÜ YENER

Rıdvan Dilmen’in “Fenerbahçe Giresunspor’u her türlü yener” sözleri dikkat çekerken bu ifadeler sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Karadeniz ekibinin taraftarları Dilmen’e ateş püskürürken ünlü yorumcu “Giresunlulardan özür dilerim ama öyle” diye sözlerine devam etti.

Süper Lig’de 8 maçlık galibiyet hasretini bu hafta İstanbulspor maçında dindiren Giresunspor, cumartesi günü saat 17:00’de Fenerbahçe’ye konuk olacak.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting