Ana Sayfa / İlginç / Canlı izle Türkiye-Hırvatistan skoru

Canlı izle Türkiye-Hırvatistan skoru

Türkiye-Hırvatistan canlı maçı kanalı ve saati ile maçın canlı takibi ve maçın geniş özeti maç sonrası sitenizde olacak. A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi’ndeki maçları öncesinde Hırvatistan ile hazırlık karşılaşmasında mücadele edecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, bu maçtaki ilk 11’ini açıkladı..

Canlı Türkiye Hırvatistan milli maçının naklen yayın kanalı, başlama saati. Türkiye’nin Hırvatistan 11’nindeki değişiklik.

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup’ta Rusya ve Macaristan’a karşı oynayacağı maçlar öncesinde hazırlık maçında bugün Hırvatistan ile karşılaşacak. Beşiktaş Park’ta oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic yönetecek. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak olan karşılaşmanın tüm detaylarını anbean haberimizde bulabileceksiniz.

A Milli Takımımız, Hırvatistan ile bu güne dek dokuz kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda bir defa galip gelen Milli Takımımız, rakibiyle beş defa berabere kaldı, üç defa da mağlup oldu. Milliler Hırvatistan ağlarına 6 gol gönderirken, kalesinde ise 10 gol gördü.

      • A Milli Takım’ın ilk 11’i: Uğurcan Çakır, Nazım Sangare, Ozan Kabak, Mert Çetin, Caner Erkin, Okay Yokuşlu, Dorukhan Toköz, Orkun Kökçü, Deniz Türüç, Cengiz Ünder, Cenk Tosun.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting