Ana Sayfa / İlginç / Cebelitarık milli takımı nasıl?

Cebelitarık milli takımı nasıl?

Cebelitarık nerede, Cebelitarık milli takımı güçlü mü, Cebelitarık milli takımındaki futbolcular kimler, Cebelitarık Türkiye maçı ne zaman ve Türk milli takımı Cebelitarık’ı yenebilir mi soruları. 2022 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye’nin grubunda bulunan Cebelitarık milli takımı ve Cebelitarık merak ediliyor.

Cebelitarık Milli Takımı güçlü mü, Türkiye’ye karşı kazanabilir mi ve Türkiye-Cebelitarık milli maçı ne zaman, sonuç ne olur bilgileri. Türkiye’nin 2022 Dünya Futbol şampiyonası için eleme grubunda yer alan Cebelitarık milli takımı ile ilgili en geniş bilgiler.

CEBELİTARIK NEREDE, FUTBOL TAKIMI NASIL

Cebelitarık millî futbol takımı, uluslararası futbol turnuvalarında Cebelitarık’ı temsil eden ve Cebelitarık Futbol Federasyonu kontrolünde olan bir takımdır. FIFA’ya üye olduğu için2018 Dünya Kupasından itibaren Dünya Kupası’na katılabilir. Daha önce 2007 yılında başvurusu edilmeyen Cebelitarık’ın UEFA’ya ikinci kez yaptığı üyelik başvurusu ise Mayıs 2013’te kabul edilmiştir ve takım 2016 yılından itibaren Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edebilecektir.[2] UEFA’ya üye olduktan sonraki ilk maçını Polonya ile yapmış ve maçı 7-0 kaybetmiştir.
Cebelitarık millî futbol takımı, ilk maçını Nisan 1923’te İspanya’da Sevilla ile oynamıştır. Sevilla’yla oynadıkları 2 dostluk maçını da kaybetmişlerdir.

CEBELİTARIK MİLLİ TAKIMINI HANGİ ŞAMPİYONALARDA OYNADI

Cebelitarık ekibinin ilk katıldığı turnuva, 1993 Ada Oyunları’dır. Cebelitarık millî takımı turnuvadaki bütün maçlarını kaybetmiş ve turnuva boyunca sadece bir gol atabilmiştir. 1995 yılındaki Ada Oyunları’nda kendi ev sahipliğinde 1993’e göre çok daha başarılı olmuşlardır. 1997 Ada Oyunları’nda ise 9 takım arasında 6. olmuşlardır. 1999 Ada Oyunları’nda ise kötü performans göstererek 11. olmuşlardır. 2001 Ada Oyunları’nda ise 5. olmuşlardır. Cebelitarık millî takımı 2003 yılında Sark millî takımını 19-0 yenerek, tarihindeki en farklı galibiyeti almıştır. 2006 yılında FIFI Wild Kupası’na katılmışlardır. Bu kupada 3. olmuşlardır. 2007 yılında Ada Oyunları’nda Rodos millî futbol takımını 4-0 yenerek şampiyon olmuşlardır.

CEBELİTARIK MİLLİ TAKTIM OYUNCULARI LİSTESİ

Cebelitarık, profesyonel futbol dünyasındaki resmi ilk ulusal maçını Polonya’ya karşı oynadı ve Portekiz’de oynadığı iç saha mücadelesini 7-0 kaybetti.
İlk ulusal maçını Polonya’ya karşı oynayan Cebelitarık’ın kadrosunda asıl mesleği futbolculuk olan iki kişi vardı.

ORTA SAHADA İKİ POLİS

Cebelitarık’ın 11’indeyse oldukça ilginç meslek sahipleri yer aldı. Cebelitarık televizyonunun duyurduğuna göre futbolcular ve meslekleri şöyle;

1. J. Perez : İtfaiyeci

2. Wiseman : Futbolcu

3. J. Chipolina: Tezgahtar

4. Artell : Akademi Direktörü

5. R. Casciaro: Polis

6. R. Chipolina : Gümrük Memuru

7. L. Casciaro : Polis

8. Bado : Mağazacı

10. Walker: Futbolcu

16. B. Perez : Elektrikçi

9. K. Casciaro : Seyahat acentası

Siz Değerli okurlarımıza Cebelitarık milli takımı ile ilgili ve Cebelitarık ile ilgili bilgileri aktardı. Ayrıca Cebelitarık futbol, Cebelitarık ülkesi ve Cebelitarık ile ilgili “Cebelitarık millî futbol takımı oyuncular, Türkiye Milli Takımı, San Marino milli takımı, Azerbaycan millî takımı, Lihtenştayn milli takımı, Moldova millî futbol takımı, Cebelitarık Futbol Ligi, Cebelitarık ülke mi, Cebelitarık Boğazı, Cebelitarık – San Marino, Cebelitarık lihtenştayn, Cebelitarık nerede, Cebelitarık Boğazı hangi ülkede, Cebelitarık ülke mi, Gibraltar Kayası, Cebelitarık dini” bilgilerini arama motoru google da sorgulatabilir daha geniş bilgi ve belgelere ulaşma şansına sahip olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting