Ana Sayfa / Kime Ait / Cessna Citation VII nasıl bir uçak (Jet)

Cessna Citation VII nasıl bir uçak (Jet)

İş adamlarını kullandığı özel jetler ve en çok talep gören iş jeti ve özel uçaklar.  Cessna Citation VII uçaklarını temel özellikleri menzili, koltuk kapasitesi ve fiyatı bilgileri. İşte  TC-KON tescili Cessna Citation 650 tipi uçak özellikleri ve Cessna Citation VII jetlerini temel bilgileri.

Türkiye’de özel jeti ve VİP uçağı olan işadamları, ünlüler gibi bilgilerin yanında en çok tercih edilen özel jetler de dikkat çekiyor. Son olarak Atatürk Havalimanı’nda düşen TC-KON tescili Cessna Citation 650 jetin özellikleri ve Cessna Citation VII jözel uçakların temel özellikleri.

Citation Jet’lerin orta kabin türevidir. Çift turbofan motorlu, yine Amerikan uçak üreticisi Cessna tarafından üretilmiş bir özel jettir. Ambulans uçak konfigurasyonunda olanları mevcut olup acil uçak taleplerinde ve ambulans uçak taleplerinde kullanılabilir. Citation VII Türkiye’de en çok kullanılan jetlerden birisidir. Gerektiğinde 9 yolcuya kadar alabilir. 4 saati aşan menzili ve ergonomik tasarımı bu uçağı iş adamlarının vazgeçilmezi haline getirmiştir.

Üretici Cessna
Koltuk 8
Lavabo Yok
Kabin Ölçüleri 5.8 x 5.5 x 18.4
Maksimum Yük 2250
Bagaj Kapasitesi 61
Kalkış Mesafesi 4850
Tırmanma 3921
Seyir Hızı 480
Azami Menzil 1956

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting