Ana Sayfa / İlginç / AHL’de düşen jet kime ait (TC-Kon jeti kimin)

AHL’de düşen jet kime ait (TC-Kon jeti kimin)

TC-Kon jeti kime ait sahibi kim. Atatürk Havalimanı’nda düşen özel jet uçağı hangi firmaya ve kime ait bilgileri. TC-KON tescilli özel jet Atatürk Havalimanında iniş sırasında düştü, Atatürk Havalimanı trafiğe kapatıldı.

AHL düşen özel jet kime ait. Atatürk Havalimanı’nda düşen jet modeli ve kime ait bilgileri. TC-KON kuyruk numaralı özel jet kime ait hangi firmaya ati.

İstanbul’dan Ercan’a gitmek üzere havalanan TC-KON tescilli özel uçak iniş takmnda arıza bildirdi. Kalktıktan sonra tekrar Atatürk Havalimanı’na inen uçak pistten çıkt.Alev aldığı belirtilen uçakta kaç yolcu ve mürettebat bulundğu öğrenilemedi.

Olay yerineçok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Yaşanan olayla ilgili Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, “Atatürk Havalimanı’nda saat 21.20’de  acil iniş yapan bir iş jeti duramayarak pist dışına çıkmıştır. İniş  esnasında çıkan yangın büyümeden ekiplerimizce anında  söndürülmüştür. Müdahale eden arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

“YOLCU VE MÜRETTEBATIN DURUMU İYİ”  

Yolcu ve mürettebatın durumu hakkında da açıklamada bulunan Ocak, “Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan pilot ve diğer 3 kişi  hastaneye kaldırılmıştır. Yolcu ve mürettabatın sağlık durumu iyidir. Havalimanında tüm seferler normal olarak devam etmektedir. Yaralılara acil şifa diliyorum. Tesellimiz can kaybı olmayışıdır. Havacılık camiasına büyük geçmiş olsun. Allah başka kaza bela vermesin” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting