Ana Sayfa / Kadınca / Demet ile Alişan barışması mı?

Demet ile Alişan barışması mı?

Seren Serengil’in nişanlanması Alişan ile Demet Akalın’ın da barışmasına mı neden oldu bilgisi. Yaşar İpek ile Seren Serengil nisaşının da yıllardır küs olan Alişan ve Demet Akalın’ın yan yana gelmesi magazin basınında yer buldu. 

Alişan ile Demet Akalın küslüğü bitiyor mu? Magazin dünyasında küs ünlüler bir bir bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Seren Serengil’in nişan töreni adeta küs ünlüleri barıştırma töreni gibiydi. Seren Serengil ile Yaşar İpek’in nişanında şarkıcı Demet Akalın ve türkücü Alişan’ın aynı masada oturması ‘barışıyorlar mı’ iddiasını gündeme getirdi.
Dün akşam Şile’de gerçekleşen Seren Serengil-Yaşar İpek nişanına Demet Akalın-OKan Kurt çiftinin yanı sıra Alişan ve nişanlısı Buse Varol da katıldı.

Muhabirlerin “Gecede Alişan da sahne aldı. Alişan’ı dinlediniz mi?” sorusuna Demet Akalın, “Dinledik tabii. Niye dinlemeyelim, ayıp” cevabını verdi. Okan Kurt ise “Biz her müziği dinliyoruz. Müzik evrenseldir” şeklinde konuştu.

Buse Varol-Alişan çifti, düğünlerine 6 gün kaldığını belirterek mutlu olduklarını dile getirdi. Muhabirlerin Demet Akalın ile ilgili sorularına Alişan, “Oraya girmeyelim. O konuda konuşmak istemiyorum” şeklinde cevap verdi.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting