Ana Sayfa / Genel / Denizli Honaz deprem 26 nisan

Denizli Honaz deprem 26 nisan

Denizli son dakika haber ve gelişmeleri. Honaz deprem büyüklüğü ve tarihi. 26 Nisan Türkiye son depremler.Honaz ilçesi merkez üslü 4.2 büyüklüğündeki deprem Denizli’de korku ve paniğe neden oldu. 

Türkiye son dakika deprem haberleri. Denizli deprem son dakika. Honaz deprem 4.2 büyüklüğünde.

DENİZLİ GÜMÜŞHANE SON DEPREM

Denizli ve Gümüşhane’de korkutan deprem. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 14.37’de merkez üssü Honaz ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntının yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

KAYMAKAM KAFASINDAN YARALANDI
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre 04.41’te meydana gelen depremin merkezi Kelkit ilçesine bağlı Dayısı ve Elmelik köyleri arası olarak belirlendi. Yerin 5,3 kilometre derinliğinde 3,7 şiddetinde gerçekleşen deprem Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde şiddetli olarak hissedilirken, Gümüşhane kent merkezinde de özellikle Harşit Çayı kenarında bulunan apartmanlar sarsıntıyı hissetti.
Vatandaşların paniklediği depremde herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Son bir yıldır irili ufaklı 32 depremin yaşandığı Kelkit’te 10 Ağustos 2017 tarihinde 4,0, 7 Kasım 2017 tarihinde 3,0 ve bugün gerçekleşen 3,7 büyüklüğündeki depremler dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting